Vytautai, apie Pilviskiu foto - kokio tilto/viaduko liekanos ten?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Atspėk stotį!
Collapse
X
-
Parašė Karoleo Rodyti pranešimądėkit nuotraukas kas kita nes aš neturiu nuotraukų
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė copper Rodyti pranešimąRadviliškis
Dėk savo mįslęI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė copper Rodyti pranešimąKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąMarijampole ?
Comment
-
Parašė copper Rodyti pranešimąNe, bet galiu pasakyti, kad tai mūsų gimtoji LietuvaKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė dariuks Rodyti pranešimąVytautai, apie Pilviskiu foto - kokio tilto/viaduko liekanos ten?Paskutinis taisė Vytautas_LT; 2009.11.26, 22:41.
Comment
-
Parašė 2Pack Rodyti pranešimąSkuodas?
Comment
-
Pilviškiai
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąTen ne liekanos, o naudojamas tiltas per upę, kurios pavadinimo nežinau. Jie ten yra du, tik išsidėstę gan plačiai vienas nuo kito, todėl traukiniai važiuojantys nelygine kryptimi turi daryti lankstą, kaip ir šis TEP60 su Maskva-Kaliningradas (G147), nuotraukoje matomas tik besukantis ta linkme. Lygine kryptimi traukiniai važiuoja tuo tiltu, kurio santvaros matosi nuotraukoje, taip pat šviesoforas nuotraukoje - įleidžiamasis lyginis, žalia šviesa dega dyzeliukui Kybartai-Kaunas.
Alia nuotraukoje tikriausiai (tikriausiai dėl didelio zoom'o) taip ir neatpažinau praeityje dažnai lankytą stotį
Comment
Comment