Parašė Jotvingis
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gelžk. Kaunas-Kazlų Rūda-Kybartai
Collapse
X
-
Parašė HitasTaip taip, įdomu kaip tų bėgių niekas nevagia....taip viešai stovi...
O jeigu pradės vietoj gabalais pjaustyt tai tikrai neliktų nepastebėti su žiežirbų stulpu.
Vnz daug dalykų daro bėgių vogimą mažomis apimtimis nepatraukliu
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąKokio dar trikampio? Ten šalia tų pabėgių yra dar seniai nenaudojami bėgiai, o prie tų bėgių rampa...
O į Vikaviškio pusę keliai eina lygiaigrečiai ir rampa yra. Tai kurion pusėn einant fotografuotos pabėgių liekanos?Paskutinis taisė Al1; 2010.10.13, 22:21.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKauno pusėn nuo stoties einant atsišakojantis aklikelis yra buvęs trikampis. Tas pats, kur nuotraukose stovi platforma su pabėgiais.
O į Vikaviškio pusę keliai eina lygiaigrečiai ir rampa yra. Tai kurion pusėn einant fotografuotos pabėgių liekanos?
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąO bus WC? Tas kur lauke tai *****Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Kazlų Rūdos stoties darbai jau nemažai pasistūmėjo.
Vidus
Dėl šitos nuotraukos gavau keikti nuo darbuotojo
Viena siena jau beveik baigta galima įsivaizduoti kaip atrodys stotis, man visai patiko šitokios spalvos.
Vadinamasis tualetas, Dėl naujo ar bus stotyje nesužinojau
Bendras stoties vaizdas
Štai ir atvažiavo mano traukinys
Paskutinis taisė Sefas210; 2010.11.02, 20:24.Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Šiandien buvau nuėjas dar pažiūrėti Kazlų Rūdos stoties, nustebau kad dirba ir šeštadienį, užmečiau akį į vidų viskas išgriauta, paklausiau darbininkų ar bus naujas, bet niekas nežino apžiūrėjus remonto kokybe tj nelabai man patiko kaip nutinkavo fasada.
Čia nuotraukos iš kitos pusės anksčiau ten neleido eiti
Vidus
Mašinų stovėjimo aikštelė kartu autobusų stotelė
Paskutinis taisė Sefas210; 2010.11.13, 15:12.Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Spustelėjus šalčiui, traukinio laukiantiems keleiviams Kazlų Rūdos geležinkelio stotyje pasidarė sunku: nėra jokios pastogės. Senosios stoties pastate įsikūręs baras "Traktierius" neveikia (atsidaro tik pagal užsakymus, šiaip dėl traukinio keleivių ir miestelio gyventojų jiems dirbti neapsimoka). Įdomu, keik tai tęsis? Ir kodėl nediirbta vasarą, o susigriebta tik žiemos pradžioje?
Comment
Comment