Parašė Kitas Džiugas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Draudimai fotografuoti geležinkelius
Collapse
X
-
Paskutinis taisė Mantukas05; 2013.07.30, 00:14.Neskubėk ir nespėsi.
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKas vagia iš vagonų, tas ir taip žino, kas ten yra ir kaip galima pavogti. O iš cisternų pavogti kuro kelis kanistrus per daug didelis vargas. Geriau eiti į aikšteles ir nusiurbinėti iš bako.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąVagia savi, o ne svetimi.
Comment
-
Vakar vakare befotografuodamas kauno stotyje sutikau geležinkelio darbutoją su kostiumu (oficialia apranga), ruošiausi fotkinti DR1AM ,o jis kaip tik kalbėjosi su mašinistais, paklausus ar galima - atsakė : Cituoju "Fotogrofuokite kiek norite , niekas jug nedraudžia". Peršasi išvada ,kad Kauno stotyje galima fotogrofuoti ir niekas nepaaiškins - netrugdys. Ai tik va prašė jo į objektyvą neįtraukti.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
O aš praeitos savaitės sekmadienį (rugpjūčio 18) turėjau malonų pokalbį su apsauginiu Vilniaus Geležinkelio stotyje, kai fotografavau DR1 muziejinį traukinį. Viskas vyko ramiai, pasakiau kas ir kaip, kad aš ne vandalas (ne taip kad kai kurie ateina ir faktiškai nieko nesakę suvynioja), kur naudosiu nuotraukas ir pan.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąO aš praeitos savaitės sekmadienį (rugpjūčio 18) turėjau malonų pokalbį su apsauginiu Vilniaus Geležinkelio stotyje, kai fotografavau DR1 muziejinį traukinį. Viskas vyko ramiai, pasakiau kas ir kaip, kad aš ne vandalas (ne taip kad kai kurie ateina ir faktiškai nieko nesakę suvynioja), kur naudosiu nuotraukas ir pan.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Šiandien (sausio 17 d.) fotografavau keletą traukinių Vilniaus geležinkelio stotyje nuo pėsčiųjų tilto. Nufotografavus IV keliu važiuojantį prekinį traukinį, kroviau fotoaparatą į krepšį, kai prie manęs priėjo LG darbuotojas (ne "Gelsaugos") ir pareikalavo nedelsiant ištrinti padarytas nuotraukas. Kategoriškai atsisakiau tai padaryti ir paklausiau, kas jis per vienas, kad man nurodinėja. Atsakė, kad darbuotojas. Paprašius parodyti darbo pažymėjimą, apsimetė, kad jo neturi (turbūt pats vėliau pabijojo turėti problemų). Tuo ir baigėsi - pasakiau, kad aš su juo jokių reikalų neturiu ir nuėjau. "Pareigingas" darbuotojas pažadėjo iškviesti apsaugą, bet jos ir nesulaukiau.
Aišku, šitas pasakojimas kaip ir daugelis kitų, daug kam ne kartą tekę susidurti su panašiu elgesiu fotografuojant geležinkelius. Taip pat ir man tai yra ne pirmas susidūrimas su draudimu. Tuo labiau gėda už bendrovės darbuotojus, kada į Vilnių atvykusiems turistams ir eiliniams piliečiams draudžia padaryti traukinių, kuriais keliauja, nuotraukas, nepriklausomai, ar fotografuojama fotoaparatu ar mobiliuoju telefonu.
Susidaro įspūdis, kad situacija darosi rimtesnė nei Rusijoje:
http://ternovskiy.livejournal.com/106945.html
Comment
-
Parašė vectron Rodyti pranešimąŠiandien (sausio 17 d.) fotografavau keletą traukinių Vilniaus geležinkelio stotyje nuo pėsčiųjų tilto. Nufotografavus IV keliu važiuojantį prekinį traukinį, kroviau fotoaparatą į krepšį, kai prie manęs priėjo LG darbuotojas (ne "Gelsaugos") ir pareikalavo nedelsiant ištrinti padarytas nuotraukas. Kategoriškai atsisakiau tai padaryti ir paklausiau, kas jis per vienas, kad man nurodinėja. Atsakė, kad darbuotojas. Paprašius parodyti darbo pažymėjimą, apsimetė, kad jo neturi (turbūt pats vėliau pabijojo turėti problemų). Tuo ir baigėsi - pasakiau, kad aš su juo jokių reikalų neturiu ir nuėjau. "Pareigingas" darbuotojas pažadėjo iškviesti apsaugą, bet jos ir nesulaukiau.
Aišku, šitas pasakojimas kaip ir daugelis kitų, daug kam ne kartą tekę susidurti su panašiu elgesiu fotografuojant geležinkelius. Taip pat ir man tai yra ne pirmas susidūrimas su draudimu. Tuo labiau gėda už bendrovės darbuotojus, kada į Vilnių atvykusiems turistams ir eiliniams piliečiams draudžia padaryti traukinių, kuriais keliauja, nuotraukas, nepriklausomai, ar fotografuojama fotoaparatu ar mobiliuoju telefonu.
Susidaro įspūdis, kad situacija darosi rimtesnė nei Rusijoje:
http://ternovskiy.livejournal.com/106945.html
Kur kas rimtesnė)
Comment
-
Parašė vectron Rodyti pranešimąŠiandien (sausio 17 d.) fotografavau keletą traukinių Vilniaus geležinkelio stotyje nuo pėsčiųjų tilto. Nufotografavus IV keliu važiuojantį prekinį traukinį, kroviau fotoaparatą į krepšį, kai prie manęs priėjo LG darbuotojas (ne "Gelsaugos") ir pareikalavo nedelsiant ištrinti padarytas nuotraukas. Kategoriškai atsisakiau tai padaryti ir paklausiau, kas jis per vienas, kad man nurodinėja. Atsakė, kad darbuotojas. Paprašius parodyti darbo pažymėjimą, apsimetė, kad jo neturi (turbūt pats vėliau pabijojo turėti problemų). Tuo ir baigėsi - pasakiau, kad aš su juo jokių reikalų neturiu ir nuėjau. "Pareigingas" darbuotojas pažadėjo iškviesti apsaugą, bet jos ir nesulaukiau.Paskutinis taisė Aleksio; 2014.01.18, 20:44.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąAnksčiau ant tilto buvo pakabinti piešinukasi su perbrauktu fotoaparatu, dabar ir jų nebeliko. Taip kad tas dasrbuotojas arba norėjo pasirodyti prieš savo kolegas: "aš esu kietas, tuoj tas su fotoaparatu manęs išsagas", arba darbuotojo kolegos darė kažko negero, o vectron galėjo visą procesą nufotografuoti.
Comment
-
Kodėl geležinkelio stotyje draudžiama fotografuoti?
http://klaipeda.diena.lt/naujienos/l...8#.VHoNDhGOeq0
Argumentai kokie...ligoninė.
Comment
-
Parašė ivanivanov Rodyti pranešimąIdomu pasidare, ar Siauliuose yra apsauga? Kaip manote, nakti filmuojant pacioje stotyje, nuo peronu ir pan. ar kiltu problemu?
Laukiu ziniu!
Comment
Comment