Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Draudimai fotografuoti geležinkelius

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
    Įstatymai fotorafuoti leidžia, ir nereikia kokių savavalių geležinkelininkų klausyti.
    O jei į tą geležinkelį "atstumia" naftos gaminius? Ir valdžia nesuinteresuota,kad tą žaliavą kas "nusiurbtų"? Manau kiekvienas norėtų to pelno ir minimalios rizikos- minuso , bei,kad to nebūtų. Ir apie tą komisariatą tyla... Nes ir taip aišku kodėl.
    Paskutinis taisė Mantukas05; 2013.07.30, 00:14.
    Neskubėk ir nespėsi.

Comment

Kas vagia iš vagonų, tas ir taip žino, kas ten yra ir kaip galima pavogti. O iš cisternų pavogti kuro kelis kanistrus per daug didelis vargas. Geriau eiti į aikšteles ir nusiurbinėti iš bako.

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
        Kas vagia iš vagonų, tas ir taip žino, kas ten yra ir kaip galima pavogti. O iš cisternų pavogti kuro kelis kanistrus per daug didelis vargas. Geriau eiti į aikšteles ir nusiurbinėti iš bako.
        Bet pačioje naftos bazėje tas ir vyksta,kad neša po kanistriuką
        Neskubėk ir nespėsi.

Comment

Vagia savi, o ne svetimi.

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
            Vagia savi, o ne svetimi.
            ... o dykaduoniai apsauginiai vaidina saugančius...

Comment

Vakar vakare befotografuodamas kauno stotyje sutikau geležinkelio darbutoją su kostiumu (oficialia apranga), ruošiausi fotkinti DR1AM ,o jis kaip tik kalbėjosi su mašinistais, paklausus ar galima - atsakė : Cituoju "Fotogrofuokite kiek norite , niekas jug nedraudžia". Peršasi išvada ,kad Kauno stotyje galima fotogrofuoti ir niekas nepaaiškins - netrugdys. Ai tik va prašė jo į objektyvą neįtraukti.
              Neskubėk ir nespėsi.

Comment

O aš praeitos savaitės sekmadienį (rugpjūčio 18) turėjau malonų pokalbį su apsauginiu Vilniaus Geležinkelio stotyje, kai fotografavau DR1 muziejinį traukinį. Viskas vyko ramiai, pasakiau kas ir kaip, kad aš ne vandalas (ne taip kad kai kurie ateina ir faktiškai nieko nesakę suvynioja), kur naudosiu nuotraukas ir pan.
                Daugiau mano nuotraukų >>
                Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                  O aš praeitos savaitės sekmadienį (rugpjūčio 18) turėjau malonų pokalbį su apsauginiu Vilniaus Geležinkelio stotyje, kai fotografavau DR1 muziejinį traukinį. Viskas vyko ramiai, pasakiau kas ir kaip, kad aš ne vandalas (ne taip kad kai kurie ateina ir faktiškai nieko nesakę suvynioja), kur naudosiu nuotraukas ir pan.
                  Manau teisingai pasielgei. Pasikalbėti ir panašiai. Aš pats sakau kalbėjau su tuo žmogum ir nieko blogo nesakė.
                  Neskubėk ir nespėsi.

Comment

Iš tuščio į kiaurą pilstymas vyksta.
                    GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Raukiam šitas pievines diskusijas, nes tuos prasidės "važiavau traukiniu, konduktorė priėjo, patikrino ir pažymėjo bilietą".

Comment

O kas čia blogo kad žmonės pasakė savo įspūdžius?
                        You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Tam tema jug ir skirta , kad pasipasakoti , pasidalyti patirtimi.
                          Neskubėk ir nespėsi.

Comment

Šiandien (sausio 17 d.) fotografavau keletą traukinių Vilniaus geležinkelio stotyje nuo pėsčiųjų tilto. Nufotografavus IV keliu važiuojantį prekinį traukinį, kroviau fotoaparatą į krepšį, kai prie manęs priėjo LG darbuotojas (ne "Gelsaugos") ir pareikalavo nedelsiant ištrinti padarytas nuotraukas. Kategoriškai atsisakiau tai padaryti ir paklausiau, kas jis per vienas, kad man nurodinėja. Atsakė, kad darbuotojas. Paprašius parodyti darbo pažymėjimą, apsimetė, kad jo neturi (turbūt pats vėliau pabijojo turėti problemų). Tuo ir baigėsi - pasakiau, kad aš su juo jokių reikalų neturiu ir nuėjau. "Pareigingas" darbuotojas pažadėjo iškviesti apsaugą, bet jos ir nesulaukiau.

Aišku, šitas pasakojimas kaip ir daugelis kitų, daug kam ne kartą tekę susidurti su panašiu elgesiu fotografuojant geležinkelius. Taip pat ir man tai yra ne pirmas susidūrimas su draudimu. Tuo labiau gėda už bendrovės darbuotojus, kada į Vilnių atvykusiems turistams ir eiliniams piliečiams draudžia padaryti traukinių, kuriais keliauja, nuotraukas, nepriklausomai, ar fotografuojama fotoaparatu ar mobiliuoju telefonu.

Susidaro įspūdis, kad situacija darosi rimtesnė nei Rusijoje:

http://ternovskiy.livejournal.com/106945.html

Comment

Parašė vectron Rodyti pranešimą
                              Šiandien (sausio 17 d.) fotografavau keletą traukinių Vilniaus geležinkelio stotyje nuo pėsčiųjų tilto. Nufotografavus IV keliu važiuojantį prekinį traukinį, kroviau fotoaparatą į krepšį, kai prie manęs priėjo LG darbuotojas (ne "Gelsaugos") ir pareikalavo nedelsiant ištrinti padarytas nuotraukas. Kategoriškai atsisakiau tai padaryti ir paklausiau, kas jis per vienas, kad man nurodinėja. Atsakė, kad darbuotojas. Paprašius parodyti darbo pažymėjimą, apsimetė, kad jo neturi (turbūt pats vėliau pabijojo turėti problemų). Tuo ir baigėsi - pasakiau, kad aš su juo jokių reikalų neturiu ir nuėjau. "Pareigingas" darbuotojas pažadėjo iškviesti apsaugą, bet jos ir nesulaukiau.

Aišku, šitas pasakojimas kaip ir daugelis kitų, daug kam ne kartą tekę susidurti su panašiu elgesiu fotografuojant geležinkelius. Taip pat ir man tai yra ne pirmas susidūrimas su draudimu. Tuo labiau gėda už bendrovės darbuotojus, kada į Vilnių atvykusiems turistams ir eiliniams piliečiams draudžia padaryti traukinių, kuriais keliauja, nuotraukas, nepriklausomai, ar fotografuojama fotoaparatu ar mobiliuoju telefonu.

Susidaro įspūdis, kad situacija darosi rimtesnė nei Rusijoje:

http://ternovskiy.livejournal.com/106945.html
                              http://zyalt.livejournal.com/817942.html
                              Kur kas rimtesnė)

Comment

Parašė vectron Rodyti pranešimą
                                Anksčiau ant tilto buvo pakabinti piešinukasi su perbrauktu fotoaparatu, dabar ir jų nebeliko. Taip kad tas dasrbuotojas arba norėjo pasirodyti prieš savo kolegas: "aš esu kietas, tuoj tas su fotoaparatu manęs išsagąs", arba darbuotojo kolegos darė kažko negero, o vectron galėjo visą procesą nufotografuoti.
                                Paskutinis taisė Aleksio; 2014.01.18, 20:44.

Comment

Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
                                  Anksčiau ant tilto buvo pakabinti piešinukasi su perbrauktu fotoaparatu, dabar ir jų nebeliko. Taip kad tas dasrbuotojas arba norėjo pasirodyti prieš savo kolegas: "aš esu kietas, tuoj tas su fotoaparatu manęs išsagas", arba darbuotojo kolegos darė kažko negero, o vectron galėjo visą procesą nufotografuoti.
                                  Greičiau norėjo pasirodyti prieš moterį, su kuria kartu ėjo.

Comment

Kodėl geležinkelio stotyje draudžiama fotografuoti?

http://klaipeda.diena.lt/naujienos/l...8#.VHoNDhGOeq0

Argumentai kokie...ligoninė.
                                    GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

/\
                                      Man pasirodo , kad tamsta Gudas pats sau prieštarauja kažkaip.
                                      Dar , kad visi fotografuojantys , filmuojantys yra teroristai , bent taip suprast galima.
                                      Neskubėk ir nespėsi.

Comment

Idomu pasidare, ar Siauliuose yra apsauga? Kaip manote, nakti filmuojant pacioje stotyje, nuo peronu ir pan. ar kiltu problemu?

Laukiu ziniu!
                                        http://www.litrailpics.fotopic.net http://www.youtube.com/user/kriupis

Comment

Parašė ivanivanov Rodyti pranešimą
                                          Idomu pasidare, ar Siauliuose yra apsauga? Kaip manote, nakti filmuojant pacioje stotyje, nuo peronu ir pan. ar kiltu problemu?

Laukiu ziniu!
                                          Priklauso, kokius įstatymus pažeistum.

Comment

Working...
                                          X