Parašė Mantukas05
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rail Baltica I. LT/PL siena - Kaunas
Collapse
X
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąBy... is su tą vėže čia LT daros pastebėjau, gausiu pražangą tebunie,bet jau kiek galima,kelinti metai iš eilės kažkodėl vis Kauno nepasiekia ji dar. O bandantys kažką įrodyt nesiginčikyt,nes ir durnam aišku,kad čia nekažką vyksta, tik dėl tam tikrų priežaščių nerašau kas
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąO ką tu konkrečiai padarei kad Rail Baltica kuo greičiau pasiektų Kauną? Prašyčiau įrodyti dokumentais, nuotraukomis, ar kitokiais realiais įrodymais. Blevyzgojimai be įrodymų man netinka.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąSu ta vėže čia LT daros grybas pastebėjau, gausiu pražangą tebunie,bet jau kiek galima,kelinti metai iš eilės kažkodėl vis Kauno nepasiekia
Comment
-
Parašė Gnoss Rodyti pranešimąDar vienas. Taigi jau seniai nuspręsta...
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąO aš iki šiol neįsikertu, kodėl Baltijos šalys neperėjo prie 1435cm dar 90-ųjų pradžioje. Juk per Didžiojo karo kelis metus juk viskas buvo persiūta ir naudojama iki pat 1944-45m., kai viskas - atgal į 1520mm.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąO perėjęs visiškai į 1435 pirštą čiulpsi?
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąO aš iki šiol neįsikertu, kodėl Baltijos šalys neperėjo prie 1435cm dar 90-ųjų pradžioje. Juk per Didžiojo karo kelis metus juk viskas buvo persiūta ir naudojama iki pat 1944-45m., kai viskas - atgal į 1520mm.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąO ką tu konkrečiai padarei kad Rail Baltica kuo greičiau pasiektų Kauną? Prašyčiau įrodyti dokumentais, nuotraukomis, ar kitokiais realiais įrodymais. Blevyzgojimai be įrodymų man netinka.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNa paverkšlent tai kiekvienas mokam, o realiais darbais bent kažkuo prisidėt tai jau nebe.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąO kuo man prisidėti jei aš nedirbu nei geležinkeliuose, nei kokioje valdiškoje įstaigoje? Kuo? Atidarytų kažkokį fondą lėšoms pervesti, tai paaukočiau kažkiek.
Aš irgi norėčiau atšakos į Vilnių, bet nesiruošiu čia dėl jos verkšlent neva tai dėl per lėto jos vystymo ar iš viso nedarymo.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąAtsargiai, kad neįdukrintų dar.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
Comment