Parašė Vytautas_LT
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Panevėžio miesto geležinkeliai
Collapse
X
-
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
-
Tu bent sulaukei traukinio. Aš buvo beveik puse valandos pralaukiau ir niekas neatvažiavo. Kad laukti ilgai tenka tai tikrai.Ne žodžiais, o darbais siauruką mylim!
Comment
-
Parašė Vismantas Rodyti pranešimąTu bent sulaukei traukinio. Aš buvo beveik puse valandos pralaukiau ir niekas neatvažiavo. Kad laukti ilgai tenka tai tikrai.
Comment
-
Parašė dariuks Rodyti pranešimąrankiniai sviesoforai?
idomu...
o sitoj pervazoj reikalingas zmogus - pervazos budetojas.jis atidarytu pervazos uztvara atskirais atvejais. nes pervaza uzsidaro automatiskai, ant pulto surinkus marsruta per ja. nesvarbu, kad iki jos nevaziuoja.
Comment
-
Parašė Vitas Rodyti pranešimąNe viename informacijos šaltinyje esu skaitęs, kad siaurukai traukiniai iš įvairių stočių į Panevėžio cukraus fabriką vežiodavo cikrinius runkelius.
Panevėžio cukraus fabrikas ir Visas siauruko geležinkelio kompleksas Panevžyje yra skirtingose plačiojo geležinkelio pusėse. Todėl kyla klausimas - kaip siaurukai tuos runkelius priveždavo? Iškrauti kažkur stotyje ar prie stiklo fabriko ir per geležinkelį miesto gatvėmis gabenti autotransportu atrodytų neprotinga...
Nežinau, gal su kuo maišau, bet lyg prisimenu kaip labai seniai kai pirmą kartą buvau Panevėžio geležinkelio stotyje tai tarp dabartinės Kerbedžio gatvės ir stoties pastato dar reikėjo pereiti siauruko bėgius... Ar tikrai jie ten kada nors buvo? Ar tikrai kažkur nuo Vaivadų kažkada siauruko atšaka nekertant Šiaulių-Rokiškio geležinkelio lygiagrečiai jam miesto centro pusėje vedė į Panevėžio cukraus fabriką?
Gal kas turi duomenų? Gal kas prisimena geriau už mane?
Kerbedzio gatveje yra islikes siauruko vandens bokstas, jei neklystu.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKerbedzio gatveje yra islikes siauruko vandens bokstas, jei neklystu.
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąPateiktoje aerofotonuotraukoje aiskiai matosi visas vaizdas. Net stovintys vagonai. Pokariniame topografiniame zemelapyje siauruko begiai irgi pavaizduoti dabartines Kerbedzio gatves vietoje. Klausimas - kur buvo siauruko stotis tarpukariu ir pokariu, iki tol, kol siaurukas liko tik vienoje placiojo puseje.
Kerbedzio gatveje yra islikes siauruko vandens bokstas, jei neklystu.
Comment
Comment