Parašė ejs-ejs
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Keleivių vežimas Lietuvos geležinkeliais
Collapse
X
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąPakabinti kiekvienoje stotelėje garsiakalbį ir balsu informuoti apie vėlavimą tikrai kainuoja pigiau. Ir tuos darbus galima padaryti LTG jėgomis be jokių konkursų.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
O per tą garsiakalbį bus įmanoma suprasti kas yra sakoma ar kaip vilniaus stotyje - kažką sako, bet garsiakalbio kokybė tokia kad nesupranti.
Comment
-
Parašė vėkas Rodyti pranešimą
Kodėl tai yra svarbu? Aleksio pasiūlė alternatyvų sisteminį sprendinį - diskutuojam apie tai. Netinkami elementai (pvz. garsiakalbiai, ekranai, mygtukai, laidai ar kt.) gali būti panaudoti abiem atvejais ir tai nesusiję su sistemos pasirinkimu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąO per tą garsiakalbį bus įmanoma suprasti kas yra sakoma ar kaip vilniaus stotyje - kažką sako, bet garsiakalbio kokybė tokia kad nesupranti.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąJūs tik du kelius matot - arba už 5 milijonus, arba garsiakalbis.
Kur variantas už kokius 500.000 padaryt puikią sistemą su švieslentėm?
"Savom jėgom" juk irgi nebūtų buvę už 0 Eur.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąJūs tik du kelius matot - arba už 5 milijonus, arba garsiakalbis.
Comment
-
Parašė vėkas Rodyti pranešimą"Savom jėgom" juk irgi nebūtų buvę už 0 Eur.
Comment
-
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Ar galima už 500 000 padaryti puikią sistemą su švieslentėms? Kiek tokios švieslentės paprastai kainuoja?
Suprogramuot, kad rodytų laikus ir vėlavimus irgi lengva ir simbolinė dalis nuo tų 500,000 eur kainuotų.
Bet kai ne savo privačiam verslui, o valstybiniui darai, tai kam optimaliai leisti pinigus, geriau už 10 kartų didesnį biudžetą
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Žiūrint kokios. Bet už kokią 10,000 eur stočiai galima pripirkti gerų ekranų (didesnėm stotim po didelį + keli mažiukai, mažesniuoms mažiau).
Suprogramuot, kad rodytų laikus ir vėlavimus irgi lengva ir simbolinė dalis nuo tų 500,000 eur kainuotų.
Bet kai ne savo privačiam verslui, o valstybiniui darai, tai kam optimaliai leisti pinigus, geriau už 10 kartų didesnį biudžetą
Jei nemandravojant - geras (ar net geriausias) ekranas bute, nebūtinai yra geras stotyje (perone). Vilniuje buvo bandymas stotelėse vietoje švieslenčių pakabinti ekranus - veikt veikia, bet funkcijos neatlieka. Kaune variantas geresnisPaskutinis taisė vėkas; 2021.11.09, 16:39.
Comment
-
Būtų žmonės žinoję, kad vežimai taip gerai veikia, nebūtų išradinėję automobilių!
Jei nemandravojant - geras (ar net geriausias) ekranas bute, nebūtinai yra geras stotyje (perone). Vilniuje buvo bandymas stotelėse vietoje švieslenčių pakabinti ekranus - veikt veikia, bet funkcijos neatlieka. Kaune variantas geresnisPaskutinis taisė Gator; 2021.11.09, 17:14.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąBet kai ne savo privačiam verslui, o valstybiniui darai, tai kam optimaliai leisti pinigus, geriau už 10 kartų didesnį biudžetą
Comment
-
Parašė ejs-ejs Rodyti pranešimą
Tai kas trukdė pateikti savo pasiūlymą?
Sakau, kad pernelyg perteklinė ir brangi sistema buvo užkonkursuota.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąSakau, kad pernelyg perteklinė ir brangi sistema buvo užkonkursuota.
Man knieti susirasti pirkimo specifikaciją, bet tegu tai padaro Kas Nors Kitas.
- 1 patinka
Comment
-
Jei nemandravojant - geras (ar net geriausias) ekranas bute, nebūtinai yra geras stotyje (perone). Vilniuje buvo bandymas stotelėse vietoje švieslenčių pakabinti ekranus - veikt veikia, bet funkcijos neatlieka. Kaune variantas geresnis
Comment
-
Parašė ejs-ejs Rodyti pranešimą
Nes ... ? Jei neturi analogiškos sistemos bendros kainos ir kainos vienam instaliacijos taškui, diskusija tampa beprasmė.
Man knieti susirasti pirkimo specifikaciją, bet tegu tai padaro Kas Nors Kitas.
Aš sakau, kad paprastesnė (ne analogiška) sistema būtų pakankama. Paprastenę sistemą su keliais ekranais stotyse galima padaryt už 500k.
Bet jei užsakyme yra prabangi sistema ir reikalavimai, tai aišku, kad konkursui aš negaliu pateikti tos paprastesnės.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Prie ko čia analogiška.
Aš sakau, kad paprastesnė (ne analogiška) sistema būtų pakankama. Paprastenę sistemą su keliais ekranais stotyse galima padaryt už 500k.
Bet jei užsakyme yra prabangi sistema ir reikalavimai, tai aišku, kad konkursui aš negaliu pateikti tos paprastesnės.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPrie ko čia analogiška.
Ekranas yra paskutinis elementas visoje grandinėje. Jį reikia ant kažko pakabinti, atvesti elektrą ir ryšius. Jam reikia paduoti informaciją, kurią prieš tai reikia kažkaip iš kažkur paimti. Plius visokie sertifikavimo reikalai, sistemų paleidimas, derinimas ir priežiūra kol LG galės daugumą darbų atlikti savo jėgomis.
Paskutinis taisė ejs-ejs; 2021.11.10, 01:42.
- 5 patinka
Comment
Comment