Šeimoms yra nuolaida. Vaikams yra vaikiški bilietai už pusė kainos, o iki 7 metų nemokamai. Taip kad ne 4 kartus.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Keleivių vežimas Lietuvos geležinkeliais
Collapse
X
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKuri vasarą tikriausiai negalioja...
Kai dar būdavau studentas, tai nuolaida galiojo ir vasarą, bet gal dabar tvarką pakeitė.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTai čia geležinkelio, o kalba buvo apie kelionę autobusu į Palangą iš Kauno...
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
Kalbas apie keliones autobusu tuomet iškelkit į tinkamą temą.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Čia autobuso pvz. buvo pateiktas priimant, kad traukiniu nebus labai įspūdingesnių nuolaidų (kurios čia ir suminėtos). Tai šeima važiuos tik ta, kuri neturi automobilio, nes turint jį - ypatinga prabanga traukinys.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Ir nepaisant to važiuoja ir šeimos ir net dviračius vežasi.
Beje dviratis kaip tik ir palankus aksesuaras, dėl kurio vežimo jau susitaikai mokėti daug daugiau, nes automobiliu nebūtinai galėtum juos vežtis (netilptų). Tai čia jau atskira kalba jei su dviračiais.
Parašė John Rodyti pranešimąNe visi skaičiuoja vien tik tos dienos išlaidų balansą.
Parašė John Rodyti pranešimąJei taip būtų, niekas traukiniais išvis niekur nevažinėtų.
Comment
-
[QUOTE=Gator;n1851038]
Čia taip keistai išssireikšta. Kai iš tiesų yra tiesiog kaina už transportavimą. Venu atveju x, kitu tarkime 3x. Tokius dalykus skaičiuoja visi. 3x žinoma gali rinktis, nes smagu traukiniu kaip atrakcija, arba neturės kur parkuoti automobilio. Bet tai nėra "ne visi skaičiuoja tik tos dienos išlaidų balansą"
Važinėtų daug kas - šeimos be automobilių, keleiviai po vieną.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNu nėra tai tiesiog kaina. Tai dar ir galimybė dirbti kelionės metu, ilsėtis, miegoti, vartoti alkoholinius gėrimus prieš kelionę ar jos metu, elementari asmeninė preferencija keliauti traukiniu ir t.t. Yra daugybė visokių niuansų. Aš pats dažnai važiuoju traukiniu, bet dažnai važiuoju ir mašina. Užtat niekada niekur nevažiuoju autobusu. Ir kaina čia atlieka vieną mažiausių rolių. Kartais tai priklauso nuo kokių nors objektyvių kriterijų, o kartais tiesiog nuo nuotaikos.
Comment
-
Gali kaip nori gražiai rašyti, bet apklausus 4 asmenų šeimas su automobiliais - ar važiuojate tarkim Kaunas - Palanga automobiliu už 40 eur prmyn atgal, ar autobusu/traukiniu už 120 eur, klausimas belieka ar 90, ar 95 ar daugiau procentų atsakytų automobiliu.
Apskritai dauguma net nesuprattų kodėl važiuoti ne automobiliu net ir už tą pačią kainą, ką kalbėti apie 3 kartus didesnę.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąGali kaip nori gražiai rašyti, bet apklausus 4 asmenų šeimas su automobiliais - ar važiuojate tarkim Kaunas - Palanga automobiliu už 40 eur prmyn atgal, ar autobusu/traukiniu už 120 eur, klausimas belieka ar 90, ar 95 ar daugiau procentų atsakytų automobiliu.
Apskritai dauguma net nesuprattų kodėl važiuoti ne automobiliu net ir už tą pačią kainą, ką kalbėti apie 3 kartus didesnę.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąAš dirbu geležinkeliuose - aš nevažinėju traukiniais (kaip ir dauguma mano kolegų).
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąAš dirbu geležinkeliuose - aš nevažinėju traukiniais (kaip ir dauguma mano kolegų).
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKodėl?
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąAutobuse taip pat galima dirbti, ilsėtis, miegoti. O alko vartoti negalima net traukinyje. Aš dirbu geležinkeliuose - aš nevažinėju traukiniais (kaip ir dauguma mano kolegų).
Eurostar:
To maintain a comfortable environment for all our travellers, we have some limits around the amount of alcohol you can bring on board.
We want our passengers to have a relaxing, pleasant experience and that’s why we reserve the right to confiscate excessive amounts of alcohol intended for consumption on the journey. We also have the right to refuse access to our services if a traveller’s physical or mental state is affected by alcohol or drugs.
Typically, we limit consumption on board to:- 4 bottles / cans of beer or 1 bottle of wine per person
- No large bottles of spirits
Although you can bring alcohol with you and we serve alcohol on board, safety is our top priority. So, please drink in moderation. If you behave in an antisocial way which ruins the journey for other passengers or break any laws or by-laws, we might ask you to leave the train at the nearest station.
Comment
-
Nes Lietuvoje nebus įmanoma sukontroliuot lakimo. Eurostare yra bagažo kontrolė, nes tarptautinis traukinys. Ir šiaip, griežtesnis režimas, nes važiuoja tuneliu. Lėktuve taip pat griežtesnė kontrolė.
O mums Lietuvoje nereikia griežto režimo ir įlaipinimo su patikrinimu, todėl geriau jau uždrausti gerti. Kas nori, gali pačiulpti užsispaudęs kampe, bet ne lakti kiek lenda prie visų.
- 1 patinka
Comment
Comment