Na kad jau taip šnekam... Turiu du šviesoforus ir vieną ESU2a ... Gal kas norite prisidėti prie remonto? Ech, jei turėčiau laisvų pinigėlių, gal gaučiau ir ESU3a...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Savanoriškas geležinkelio fanų darbas
Collapse
X
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąkokie dar muziejai... aš neturiu milijonų
Comment
-
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąNa siaurukas žada organizuoti talką stotelės tvarkymui. Kas norės prisidėti. Be to, yra tokia Siaurojo geležinkelių rėmėjų sąjunga. Gal kas norite prie šios sąjungos prisijungti?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąNa siaurukas žada organizuoti talką stotelės tvarkymui. Kas norės prisidėti. Be to, yra tokia Siaurojo geležinkelių rėmėjų sąjunga. Gal kas norite prie šios sąjungos prisijungti?
Tačiau esant sunkmečiui, manau, reikės vėl iš naujo susiburti.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąDėl to ir yra minčių šiek tiek atnaujinti sąjungos veiklą, kartu įliejant šviežio kraujo.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąudriau — konkrečiau. Pradžiai bent nuorodą prašyčiau.
reikia atnaujinti ne tik sąjungos veiklą, bet ir puslapį.
Comment
-
Kuriamam Kauno apskrities viešojo transporto tinklapiui reikalingi žmonės, kurie prisidėtų prie tinklapio veiklos. Taip pat reikėtų, kad sutiktumėte įkelti į tinklapyje esančią fotogaleriją Jūsų darytas viešojo transporto nuotraukas. Tinklapis skirtas apskrities keleiviams, gyventojams ir visiems transporto entuziastams. Taip pat tinklapyje yra forumas ir fotogalerija, kuriuose priimsime visus kelių ir geležinkelio transporto entuziastus. Kol kas tinklapis dar kuriamas... Jei kas nors norite ir galite prisidėti, laukiu Jūsų asmeninių žinučių.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąElektrostancija samochodnaja uzkokoleinaja. Šilumvežis su generatoriumi. Kartu gali būti kabinamas ir bėgių klojikas, o kartais ši mašinau naudojama kaip atskiras šilumvežis traukti vagonamsНе мы такиe, жизнь такaя...
Comment
-
Parašė dariuks Rodyti pranešimągaila, kad motoruose beveik zalias esu... o siaip, aplink udriaus drezina galetu klijuotis burelis savanoriu. gal ateity valdzia leistu priziuret pora siauruko stoteliu, butu kur drezinai pralekt!
cia siokia tokia svajone,nezinau, kiek ji reali...
Comment
Comment