Parašė Eimantas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dyzeliniai traukiniai ir automotrisės Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė Airijos_Lietuvis Rodyti pranešimąO kas blogo yra su RA-2? Visai neblogai jie atrodo, ir kuro sanaudos geros pas ji
Itariu PESOS daug patikimimesnes
Comment
-
Parašė copper Rodyti pranešimąO kokiuose maršrutuose dabar yra naudojamas D1?
Comment
-
Parašė Sinouku Rodyti pranešimąKuriuose maršrutuose negaliu pasakyti, tačiau Vilnius- Marcinkonys jis važiuoja bene visą laiką, išskyrus vieną reisą ryte, kada važiuoja PESA.
Vilnius - Kena;
Vilnius - Marcinkonys;
Vilnius - Valčiūnai (ir tikėtina, kad Vilnius - Stasylos);
Kaunas - Kybartai.
Comment
-
Parašė Siemens Rodyti pranešimąVilnius-Turmantas,irgi į dieną kažkokius 3-4kartus.
Comment
-
Parašė AB13 Rodyti pranešimąTik kad su patikimumu panasu nelabai kas...
Itariu PESOS daug patikimimesnes
Comment
-
Parašė Airijos_Lietuvis Rodyti pranešimąO kas blogo yra su RA-2? Visai neblogai jie atrodo, ir kuro sanaudos geros pas ji
Tualetas patinka, sėdynės pakankamai patogios trumpiems atstumams.
Comment
-
kadangi matau kad Eimantas labai nusimano apie traukinius, negaletum man pasakyt apie DR1A, ar jie geri ar blogi? man jie kaskodel labai patinka, ir kai sekanti kart nuvaziuosiu i Lietuva, reikes butinai ant ju pasivazinet, nes tiesa pasakius as kai dar gyvenau Lietuvoi, tai ne karto nebuvau vaziaves traukiniu
Comment
-
Parašė Airijos_Lietuvis Rodyti pranešimąkadangi matau kad Eimantas labai nusimano apie traukinius, negaletum man pasakyt apie DR1A, ar jie geri ar blogi? man jie kaskodel labai patinka, ir kai sekanti kart nuvaziuosiu i Lietuva, reikes butinai ant ju pasivazinet, nes tiesa pasakius as kai dar gyvenau Lietuvoi, tai ne karto nebuvau vaziaves traukiniuDitch Witch HT150. Tai super traktorius. :D
Comment
-
Parašė kaskas Rodyti pranešimąAš tai nelabai ką ir nusimanau, bet manau, kad DR1A geriau negu D1. O patarčiau atvykus į Lietuvą pravažiuoti dviaukščiu elektriniu traukiniu iš Vilniaus į Kauną kur važiuoja.
Comment
-
DR-1A Kaune po ilgesnės pertraukos
Spalio 16 d. važiavau traukiniu Kaunas-Marijampolė, išvykstančiu 15:55h. Buvau nusprendęs penktadienį automotrisa nevažiuoti (dėl penktadienio pavakarę padidėjusio keleivių srauto ir esant šiandieninėms bilietų kainoms pablogėjusio komforto nesinorėjo). Kai išėjęs į Kauno stoties peroną žvilgtelėjau tunelio link, pamačiau RVR tipo traukinio priekį. Jau galvojau, ką veikti iki 17:20h išvykstančio "kybartinio", bet pamačiau, kad atvažiuoja ne automotrisa AR2, o trivagonis DR1A, Kauno depe nematytas ilgokai, gal būt nuo metų pradžios.
Kiek šis DR1A pavažinės Kauno mazge (į Kybartys, Marijampolę, Šeštokus), belieka spėlioti.
Comment
-
Parašė K a J o t Rodyti pranešimąRA-2-039 jau RadviliskyjeI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
Comment