Parašė LT-1
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dyzeliniai traukiniai ir automotrisės Lietuvoje
Collapse
X
-
-
Parašė AB13 Rodyti pranešimąYra pavaros. Pas D1 pavyzdziui, jei pavaru dezes dar nepakeistos i pilnai automatinesPaskutinis taisė LT-1; 2008.06.22, 17:07.
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąIgnalinos geležinkelio stotyje šiandien.
Comment
-
Parašė Vitas Rodyti pranešimąKokiu laiku ir kuria kryptimi važiuojant tas RA2 čia užfiksuotas?
Išvykimo laikas 16:58h
Atvykimo laikas 18:55 hR. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė AB13 Rodyti pranešimąBet kazkaip greitai vilnieciai ju atsisake
Matyt turi svariu priezasciu, jei pries savaite reklamavo, kad vazines is Vilniaus i Turmanta ir Sestokus, o dabar atiduoda Radviliskiui.
Gal todėl ir persigalvojo tuos naujus RA2 perduoti į Radviliškį, nes į Rokiškį, Mažeikius, Klaipėdą, Šilutę nauji reikalingesni.
Comment
-
Parašė Vitas Rodyti pranešimąVilnius turi modernių latviškų dyzelinių DR1A, dar elektrinių ER9M, o Radviliškyje buvo tik senukai vengriški dyzeliai D1.
Gal todėl ir persigalvojo tuos naujus RA2 perduoti į Radviliškį, nes į Rokiškį, Mažeikius, Klaipėdą, Šilutę nauji reikalingesni.
Comment
-
Parašė traukinio masinistas Rodyti pranešimąvisi ra-2 bus priklauso radviliskio depe.RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D
Comment
-
Parašė doncius Rodyti pranešimąo iš kur tokios naujienos?Parašė _TuaReG_ Rodyti pranešimąSiandien važiuodamas iš Šiaulių į Mažeikius mačiau kaip naujasis RA2 važiavo Mažeikių kryptimi. Idėčiau ir keleta foto, bet kaskodel neinasi
Comment
-
Nuotikis: mano pažystamo patevis pasakojo įvykį. Sako, jog Radviliškio depas gavo nauja traukinį iš Vilniaus (tikriausiai RA-2 mano pastaba ). Buvo sugalvota išbandyti jį nuvžiuojant iki Mažeikių ar panašiai. Pusiaukelėje jis sugedo ir teko atgal temti i Radviliškį. Ar nebus taip, jog todėl Vilnius jį ir atidavė.RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D
Comment
-
Parašė doncius Rodyti pranešimąNuotikis: mano pažystamo patevis pasakojo įvykį. Sako, jog Radviliškio depas gavo nauja traukinį iš Vilniaus (tikriausiai RA-2 mano pastaba ). Buvo sugalvota išbandyti jį nuvžiuojant iki Mažeikių ar panašiai. Pusiaukelėje jis sugedo ir teko atgal temti i Radviliškį. Ar nebus taip, jog todėl Vilnius jį ir atidavė.Не мы такиe, жизнь такaя...
Comment
-
Parašė doncius Rodyti pranešimąNuotikis: mano pažystamo patevis pasakojo įvykį. Sako, jog Radviliškio depas gavo nauja traukinį iš Vilniaus (tikriausiai RA-2 mano pastaba ). Buvo sugalvota išbandyti jį nuvžiuojant iki Mažeikių ar panašiai. Pusiaukelėje jis sugedo ir teko atgal temti i Radviliškį. Ar nebus taip, jog todėl Vilnius jį ir atidavė.
Bet aš birželio pabaigoje važiavau su RA-2 į Mažeikius ir atgal.
Viskas buvo tvarkoje. Žmonės buvę palei geležinkelį žiūrėjo smalsiai. Gi anksčiau tik D1 matė...
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąNežinau, kada sugedo...
Bet aš birželio pabaigoje važiavau su RA-2 į Mažeikius ir atgal.
Viskas buvo tvarkoje. Žmonės buvę palei geležinkelį žiūrėjo smalsiai. Gi anksčiau tik D1 matė...Не мы такиe, жизнь такaя...
Comment
Comment