Viešbutyje žiūrėjo "naujienas apie karą" ir tuo metu ekrane buvo rossija 1 kanalas. Kvepia vatniku. Aišku ir viešbutį reikėtų pareportint.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT-PL] Maršrutas Vilnius-Šeštokai-Suvalkai-Varšuva
Collapse
X
-
Parašė digital Rodyti pranešimąViešbutyje žiūrėjo "naujienas apie karą" ir tuo metu ekrane buvo rossija 1 kanalas. Kvepia vatniku. Aišku ir viešbutį reikėtų pareportint.
- 1 patinka
Comment
-
Kodėl tu mane puoli? Mano Youtube kanale buvo paskelbta daug (pozityvių) vaizdo įrašų apie Ukrainą. Kodėl tu manai, kad aš palaikau karą? Žinoma, Rusijos 1 televizijos kanalas daugiausia transliuoja propagandą. Keliaudamas per Rytų Europą noriu pažinti abi puses. Oro uosto ir geležinkelio stoties pastatas buvo pastatytas Sovietų Sąjungos laikais. Tai yra faktas. Aš nesakiau, kad man tai patinka ar nekenčiu.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė doc7austin Rodyti pranešimąMano Youtube kanale buvo paskelbta daug (pozityvių) vaizdo įrašų apie Ukrainą. Kodėl tu manai, kad aš palaikau karą?
Žinoma, Rusijos 1 televizijos kanalas daugiausia transliuoja propagandą.
Keliaudamas per Rytų Europą noriu pažinti abi puses.
Oro uosto ir geležinkelio stoties pastatas buvo pastatytas Sovietų Sąjungos laikais. Tai yra faktas. Aš nesakiau, kad man tai patinka ar nekenčiu.
- 11 patinka
Comment
Comment