Būtinai įmesiu fotkių
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno geležinkelio stotis
Collapse
X
-
Parašė Mantukas.traukinukas Rodyti pranešimąBūtinai įmesiu fotkių
jis randasi Kauno gel. stotyje
Comment
-
Parašė aliusalius Rodyti pranešimąKauno stoties maketas jau senai padarytas
jis randasi Kauno gel. stotyje
P.S kokioj čia vietoj tas maketas yra ?Geležinkeliai valdo!
Comment
-
Parašė 2M62 Rodyti pranešimąTokio pacio dydzio?Geležinkeliai valdo!
Comment
-
Parašė Mantukas.traukinukas Rodyti pranešimąAš modeliuoju 1:87 masteliu padalyk Kauno stoties išmatavimus iš 87 ir gausi atsakymą ar dabar aišku ?
Comment
-
Parašė 2M62 Rodyti pranešimąNe neaisku... Taip ir reikejo sakyti kokiu masteliu o ne as tokia kaip kauno stotis noriu darytiNeskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė AlgirdasD Rodyti pranešimąNiekur nepavyksta rasti informacijos apie Kauno stoties bagažo saugyklos kainas. Gal kas žinot, turit informacijos ir norit pasidalinti?
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąKlausimas ar tokia išviso yra. Man atrodo dėl terorizmo grėsmės tokių paslaugų niekas nebeteikia.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąKlausimas ar tokia išviso yra. Man atrodo dėl terorizmo grėsmės tokių paslaugų niekas nebeteikia.
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Ką tik iš Ispanijos. Ten prieš įeinant į saugyklą atliekamas bagažo (net ir to, kuris nepriduodamas į kamerą, o tik įsinešamas į saugyklą) rentgenas... Gerai, kad dar dokumentų netikrina ir kišenių nekrato...
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKą tik iš Ispanijos. Ten prieš įeinant į saugyklą atliekamas bagažo (net ir to, kuris nepriduodamas į kamerą, o tik įsinešamas į saugyklą) rentgenas... Gerai, kad dar dokumentų netikrina ir kišenių nekrato...„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Taut. Rodyti pranešimąNa, ispanai turi dėl ko taip elgtis.
Comment
-
Parašė Taut. Rodyti pranešimąNa, ispanai turi dėl ko taip elgtis.
Comment
Comment