perspektyvoj, elektros stulpus filmuok
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Geležinkelių stebėjimai (Video filmavimai)
Collapse
X
-
Parašė rakolioux Rodyti pranešimąperspektyvoj, elektros stulpus filmuokTauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Parašė rakolioux Rodyti pranešimąperspektyvoj, elektros stulpus filmuokParašė Sefas20 Rodyti pranešimąČia man?
Comment
-
Parašė ivanivanov Rodyti pranešimąTEP70BS, TEP70, TEP60 ir M62K
Youtube video
Comment
-
Parašė bosco Rodyti pranešimąTruputį gal ne į temą, bet įdomu pasidarė, ką reiškia ties 1:49min. tavo klipe, kai traukinio palydovai taip supranti, laiko iškišę pro duris ar langą rankas?Kapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.
Comment
-
Parašė Combat Rodyti pranešimąTokia keleivinio traukinio išlydėjimo tvarka. Palydovai, stovėdami angainėje (tambūre), laiko susuktą geltoną signalinę vėliavėlę ištiestoje rankoje. Tai signalas traukinio mašinistui, kad „gali pradėt „judinti“ – keleivių po traukinio ratais pas mane nėra, kliūčių, dėl ko negalėtum pradėti važiuoti, nėra taip pat“. Antru atveju jie turi rodyti išvyniotą raudoną signalinę vėliavėlę.
Comment
-
Parašė LAZAS_ Rodyti pranešimąPasivažinėjus traukiniais vakarų Europoje tokie peronai ir vėliavėlės atrodo graudžiai. Aišku reikia džiaugtis, kad bent tai turim...
Pas visus sava tvarka
Comment
-
Parašė AB13 Rodyti pranešimąTruputi apie kitokius filavimus
Siandien paskui traukini S. Peterburgas-Kaliningradas nedideliame aukstyje seke VSAT sraigtasparnis.
VSAT sraigtasparnis šiandein sekė traukinį Nr 147 Maskva-Kaliningradas (iš Vilniaus išv. 10:30h.). Aš jį mačiau Kaune. Tunelį praskridęs sraigtasparnis jau virš Kauno stoties traukinio kažkiek palaukė
Comment
-
Parašė Vitas Rodyti pranešimąTraukinys Nr 79 S.Peterburgas-Kaliningradas važiuoja tik nelyginėmis mėnesio dienomis, t.y. - šiandien (lapkričio 24 d.) nevažiuoja.
VSAT sraigtasparnis šiandein sekė traukinį Nr 147 Maskva-Kaliningradas (iš Vilniaus išv. 10:30h.). Aš jį mačiau Kaune. Tunelį praskridęs sraigtasparnis jau virš Kauno stoties traukinio kažkiek palaukė
Comment
-
Parašė Carnifex Rodyti pranešimąKitos priemonės nepasiteisino, o leisti iš paskos sraigtasparnį tikrai žymiai pigiau nei nukabinėti visą trasą nuo Kybartų iki Kenos vaizdo kameromis kas 50 metrų ir prisodinti žmonių, kurie į jų vaizdą vėpsotų.
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimąO kiek tokių traukinių.
Iš Kaliningrado;
tik vienas kasdien,
vienas - nelyginėmis dienomis,
du - lyginėmis dienomis,
ir dar vienas - vasarinis, kas ketvirtą dieną.
Comment
-
Parašė artexs Rodyti pranešimąO gal pigiau būtų prikabinti po spec vagoną su kameromis ir pasieniečiais prie kiekvieno traukinio.
Comment
-
Parašė bosco Rodyti pranešimą
Nežinau kur rašyt, tai parašiau čia Gražiai susuktas filmukas apie traukinukus
Autorius Martin K.
Comment
Comment