Jei viaduko būklę vertini tik pagal estetinė išvaizdą, tai galiu sakyti, kad nesi tos srities žinovas O sakyti, kad tas viadukas yra katastrofinės būklės turbūt gali itin jautrus tokiems vaizdams žmogus Normalus tas viadukas, ne auksu žiba, bet atlaikys dar ilgai traukinių dundėjimą juo.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Geležinkelių stebėjimai (Video filmavimai)
Collapse
X
-
Parašė Vitas2 Rodyti pranešimąFantastiškas vaizdelis ! Tik kaip suprantu eismas ruožu Palemonas - Jiesia tebevyksta iki šiol be jokių apribojimų, nors ir atidarytas tunelis Kaune. Apie ką aš noriu pasidalinti patebėjimais. Praėjusių metų birželio mėnesio pradžioje man teko pasivaikščioti Kaune, Petrašiūnuose R.Kalantos gatvės gale, šalia Kauno marių, netoli Kauno jachtklubo. Ten yra šio ruožo geležinkelio viadukas virš R.Kalantos gatvės, patikėkit, šio viaduko būklė tikrai katastrofiška - metalinės dalys visiškai surūdiję, o betoninės baisiai aptrupėję. Man kilo viena mintis, kaip šis viadukas išlaikys iki tunelio remonto pabaigos ? Juk čia vyko pagrindinis eismas Kaliningrado kryptimi tunelio remonto metu, tiesiog kilo mintis, kad šis ruožas po tunelio remonto bus uždarytas renovavimui, bet to neįvyko. Negi ten viskas gerai ??
Comment
-
Parašė Vitas2 Rodyti pranešimąFantastiškas vaizdelis ! Tik kaip suprantu eismas ruožu Palemonas - Jiesia tebevyksta iki šiol be jokių apribojimų, nors ir atidarytas tunelis Kaune. Apie ką aš noriu pasidalinti patebėjimais. Praėjusių metų birželio mėnesio pradžioje man teko pasivaikščioti Kaune, Petrašiūnuose R.Kalantos gatvės gale, šalia Kauno marių, netoli Kauno jachtklubo. Ten yra šio ruožo geležinkelio viadukas virš R.Kalantos gatvės, patikėkit, šio viaduko būklė tikrai katastrofiška - metalinės dalys visiškai surūdiję, o betoninės baisiai aptrupėję. Man kilo viena mintis, kaip šis viadukas išlaikys iki tunelio remonto pabaigos ? Juk čia vyko pagrindinis eismas Kaliningrado kryptimi tunelio remonto metu, tiesiog kilo mintis, kad šis ruožas po tunelio remonto bus uždarytas renovavimui, bet to neįvyko. Negi ten viskas gerai ??
Comment
-
Parašė ivanivanov Rodyti pranešimąBaltarusiu TEP60-0780 su traukiniu Kaliningradas - Sankt Peterburgas
Youtube video
Comment
-
-
Parašė Carnifex Rodyti pranešimąKokius vėjus ten pirmuosiuose kadruose šviesoforas rodo? Raudona, iš viršaus balta? O neturėtų būti kombinuotame manevriniame/maršrutiniame balta būti pati apatinė?Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Baltarusiu 2TE10U-0197, tarpstotis Benekainys - Stasylos.
Paskutinis taisė ivanivanov; 2010.02.21, 10:11.
Comment
Comment