O man perkant bilietą internetu bilietas sugeneruotas nebuvo, pinigai nuskaityti, teko pirkti antrą bilietą kasoje ir rašyti pretenziją dėl pinigų grąžinimo.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
LG bilietų pardavimas internetu ir kitos paslaugos
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąŠiaip tai tokią sistemą turinčiose šalyse pakanka turėt bilietą telefone, bet iš šitos mūsų šaraškinų kontoros tai visko galima tikėtis. O ir šiaip įdomu, kas lėmė tokį civilizacijos proveržį?
Comment
-
LG seniai tą problemą galėjo išspręsti ir kur kas paprasčiau. Tereikėjo įrengti po porą bilietų automatų Klaipėdoje, Šiauliuose, Kaune, kokius 3-4 Vilniuje.
Dėl sekimo. Koks naivumas. Valstybė seniai piliečius laiko potencialiais nusikaltėliais, todėl ir vykdomas sekimas, kuo toliau, tuo didesnis. Didysis brolis stebi tave su tyliu tavo sutikimu.
Comment
-
Tegul laiko. Aš nieko blogo nepadariau ir dėl savęs nesijaudinu. O automatai tikrai neateis į namus betkokiu laiku ir nepaduos bilieto.Paskutinis taisė spirit; 2015.03.11, 19:10.
Comment
-
Geležinkelių naujovė prisvilo
Vasario pabaigoje valstybės valdomos AB "Lietuvos geležinkeliai" (LG) pradėta naudoti sistema, leidžianti bilietus įsigyti ir internetu, pasirodė esanti su spragomis, dėl kurių kyla didelių nepatogumų įmonės klientams.
LG atstovai tvirtina, kad su problemomis susiduria tik kai kurie per banką DNB bilietus perkantys klientai, o ir klaidų esą yra tik 1 proc. nuo visų pirkimų. Šiuos nesklandumus žadama išspręsti jau artimiausiu metu, tačiau apie kompensacijas nepatogumų patiriantiems klientams nutylima.
...
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimą"Ant durniaus" pabandžiau pirkti bilietą katik. Įvedžiau rytojaus datą , bet vistiek "metė" šiandieną nuo 17h reisus ir kol "prasimušiau" iki rytojaus,tai patikėkit... Tikrai dar reikia tobulinti jų sistemą.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąPabandžiau padaryti tą patį - iškart pasiūlė rytojaus reisus.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Neperku, kadangi perkant internetu ir gaunant tą 5 proc. nuolaidą, man bilietas vis tiek išeina brangiau nei perkant kasoje - kadangi už pavedimą nuskaitoma 30 euroct.
Bet čia greičiau bankų plėšikavimas, ne LG kaltė. Pirkti internetu galima tik važiuojant maždaug nuo 100 km atstumais, t.y. nesumoki bendroje sumoje brangiau.
Comment
-
Parašė 2Pack Rodyti pranešimąNeperku, kadangi perkant internetu ir gaunant tą 5 proc. nuolaidą, man bilietas vis tiek išeina brangiau nei perkant kasoje - kadangi už pavedimą nuskaitoma 30 euroct.
Bet čia greičiau bankų plėšikavimas, ne LG kaltė. Pirkti internetu galima tik važiuojant maždaug nuo 100 km atstumais, t.y. nesumoki bendroje sumoje brangiau.
Kiek kabėjome forume apsimoka pirkti nebent į traukinius, kur rezervuojamos vietos, nes tada užtikrintas esi, kad bus tau vieta. O toks lyg tik Vilnius - Klaipėda.
Comment
Comment