Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

LG bilietų pardavimas internetu ir kitos paslaugos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

O man perkant bilietą internetu bilietas sugeneruotas nebuvo, pinigai nuskaityti, teko pirkti antrą bilietą kasoje ir rašyti pretenziją dėl pinigų grąžinimo.

Comment

Na vargau ir aš, skambinau jų pateiktu numeriu, tačiau nieko negalėjo padėti.
      Nežiūrint to man bilietą sugeneravo sėkmingai - atėjo į paštą, o prisijungęs sistemoje matau pirkimų istoriją.

Comment

Apie nesklandumus rašo ir pats LG puslapis. Reikia tikėtis, kad čia tik labai trumpalaikės teething problems.

Comment

2 kartą pirkau bilietą (Nr. 1424; per parą parduoti 182 bilietai), visai sėkmingai.
          Sistema leidžia vagoną ir vietą pasirinkti 2 klasės vagone.
          Paskutinis taisė Salvijus; 2015.03.02, 18:26.

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
            Šiaip tai tokią sistemą turinčiose šalyse pakanka turėt bilietą telefone, bet iš šitos mūsų šaraškinų kontoros tai visko galima tikėtis. O ir šiaip įdomu, kas lėmė tokį civilizacijos proveržį?
            Aš nematau, kur čia civilizacijos proveržis? Kuo daugiau "civilizacijos", tuo mažiau laisvės. Tikros laisvės, o ne tariamos. Koks kai kurių institucijų ir įmonių reikalas žinoti kuo daugiau apie klientą ar pilietį ir kontroliuoti jį?

Comment

Tai jei tamstai patinka stovėt eilėse prie kasų tai stovėk tu jose kiek tik nori. O apie "laisvę" tai aš visiškai nesupratau ką tu norėjai pasakyt. Ar gal tamsta esi kažkuo prasikaltęs kad bijai jog tave internete kažkas suseks?
              You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

LG seniai tą problemą galėjo išspręsti ir kur kas paprasčiau. Tereikėjo įrengti po porą bilietų automatų Klaipėdoje, Šiauliuose, Kaune, kokius 3-4 Vilniuje.
                Dėl sekimo. Koks naivumas. Valstybė seniai piliečius laiko potencialiais nusikaltėliais, todėl ir vykdomas sekimas, kuo toliau, tuo didesnis. Didysis brolis stebi tave su tyliu tavo sutikimu.

Comment

Tegul laiko. Aš nieko blogo nepadariau ir dėl savęs nesijaudinu. O automatai tikrai neateis į namus betkokiu laiku ir nepaduos bilieto.
                  Paskutinis taisė spirit; 2015.03.11, 19:10.
                  You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Jei turi telefona ir interneta, tai vienaip ar kitaip esi sekamas ir be LG

Comment

Geležinkelių naujovė prisvilo

Vasario pabaigoje valstybės valdomos AB "Lietuvos geležinkeliai" (LG) pradėta naudoti sistema, leidžianti bilietus įsigyti ir internetu, pasirodė esanti su spragomis, dėl kurių kyla didelių nepatogumų įmonės klientams.

LG atstovai tvirtina, kad su problemomis susiduria tik kai kurie per banką DNB bilietus perkantys klientai, o ir klaidų esą yra tik 1 proc. nuo visų pirkimų. Šiuos nesklandumus žadama išspręsti jau artimiausiu metu, tačiau apie kompensacijas nepatogumų patiriantiems klientams nutylima.

...

Comment

"Ant durniaus" pabandžiau pirkti bilietą katik. Įvedžiau rytojaus datą , bet vistiek "metė" šiandieną nuo 17h reisus ir kol "prasimušiau" iki rytojaus,tai patikėkit... Tikrai dar reikia tobulinti jų sistemą.
                        Neskubėk ir nespėsi.

Comment

Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimą
                          "Ant durniaus" pabandžiau pirkti bilietą katik. Įvedžiau rytojaus datą , bet vistiek "metė" šiandieną nuo 17h reisus ir kol "prasimušiau" iki rytojaus,tai patikėkit... Tikrai dar reikia tobulinti jų sistemą.
                          Pabandžiau padaryti tą patį - iškart pasiūlė rytojaus reisus.

Comment

Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
                            Pabandžiau padaryti tą patį - iškart pasiūlė rytojaus reisus.
                            Ko gero čia ne visiems taip. Aš užstrigau kaip minėjau.
                            Neskubėk ir nespėsi.

Comment

Dar gali būti, kad nuo naršyklės priklauso, ne visoms kartais optimizuota būna tam tikri dalykai.

Comment

www. traukiniobilietas.lt

Tema, apie el.bilietus, problemos isigyjant.

Comment

Tema be perspektyvos

Comment

Neperku, kadangi perkant internetu ir gaunant tą 5 proc. nuolaidą, man bilietas vis tiek išeina brangiau nei perkant kasoje - kadangi už pavedimą nuskaitoma 30 euroct.
                                    Bet čia greičiau bankų plėšikavimas, ne LG kaltė. Pirkti internetu galima tik važiuojant maždaug nuo 100 km atstumais, t.y. nesumoki bendroje sumoje brangiau.

Comment

Parašė 2Pack Rodyti pranešimą
                                      Neperku, kadangi perkant internetu ir gaunant tą 5 proc. nuolaidą, man bilietas vis tiek išeina brangiau nei perkant kasoje - kadangi už pavedimą nuskaitoma 30 euroct.
                                      Bet čia greičiau bankų plėšikavimas, ne LG kaltė. Pirkti internetu galima tik važiuojant maždaug nuo 100 km atstumais, t.y. nesumoki bendroje sumoje brangiau.
                                      Be to dar rizika jei pasikeičia aplinkybės ir nebevyksti, arba tiesiog dėl kažko pavėluoji į traukinį.
                                      Kiek kabėjome forume apsimoka pirkti nebent į traukinius, kur rezervuojamos vietos, nes tada užtikrintas esi, kad bus tau vieta. O toks lyg tik Vilnius - Klaipėda.

Comment

Dar apsimoka pirkti keliems vienu metu.

Comment

Na nežinau kaip kitiems, bet man labiau patinka senasis būdas - atvyksti į stotį ir tada kasoje nusiperki bilietą. Nors, aišku, kiti mano bendraamžiai bilietą pirktųsi internetu.
                                          Daugiau mano nuotraukų >>
                                          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Working...
                                          X