Parašė Vytautas_LT
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Traukinių maršrutas Stotis - Oro uostas
Collapse
X
-
Parašė alm Rodyti pranešimąKoks skirtumas. Visų pirma užsienietis nesugalvos ieškoti transporto skyriuje Bendravimas
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąKaip atrodo ji iš vidaus? Nejaugi taip, kaip baisieji ER9M? Gėda būtų tokią į oro uostą leisti...Parašė robertas Rodyti pranešimąIr koks skirtumas apskritai, kas važinėja: PESA ar AR2...
Jau nekalbant apie senus metro nekuriuose miestuose.
Bet tenai švieslentės su tvarkaraščiu netransliuoja reklamų 4/5 laiko, puslapius anglų kalba rašo ją bent minimaliai mokantys, o ir kad įlipt į transportą sunku būtų buvę neatsimenu.kaip?
Comment
-
Parašė kaskas Rodyti pranešimąŠiaip aš kolkas šiais dalykais domiuosi, stebiu ir pan. Pilotu ar stiuordu tikrai nebusiu del sveikatos ir anglų kalbos stokos. Gali būti, kad nepriims ir į kariuomenę (dėl sveikatos)....
Bet jaunam žmogui reikia įkrėsti proto truputį Yra dalykai, kurie nuo asmens valios nepsriklauso, tarp jų yra minėta sveikatos būklė. Bet dauguma dalykų: kaip pasiklosi - taip išmiegosi.
Jei yra anglų kalbos stoka - reikia mokytis ! Kad lietuvių tautoje būtų kuo mažiau analfabetų.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimą(...) jaunam žmogui reikia įkrėsti proto truputį (...)kaip pasiklosi - taip išmiegosi.
Jei yra anglų kalbos stoka - reikia mokytis! Kad lietuvių tautoje būtų kuo mažiau analfabetų.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąDabar žurnalistų profesinis lygis labai žemas. Retas žurnalistas rašo profesionaliai ir neklysta. Nenuostabu, kad klaida ir šiame straipsnyje. Dėl visko kalti per dideli krūviai žurnalistams - jie nespėja tinkamai parengti straipsnį publikavimui.
Ne kartą esu pasijuokęs (tiesa, nelabai linksmai) apie žurnalistų (redakcijų darbuotojų) "nusikalbėjimų" apie geležinkelį.Paskutinis taisė Vitas; 2008.10.23, 19:57.
Comment
-
Parašė alm Rodyti pranešimąKoks skirtumas. Visų pirma užsienietis nesugalvos ieškoti transporto skyriuje Bendravimas
Comment
-
http://az.atn.lt/straipsnis/5404/nau...ir-smalsuoliai
Gal ir skaitė kas nors, bet nebuvo įdėta čia... Šiek tiek užkliuvo:
"Žybsėjo auksiniais dantimis
Besidairančio po Vilniaus geležinkelio stotį ATN.lt korespondento dėmesį patraukė prie išėjimo į peroną durų su prašmatniu kostiumu, blizgančiais pusbačiais, odiniu puspalčiu sėdintis čigonas, blykčiojantis auksiniais dantimis.
„Na, va, štai ir čigonas“, — dingtelėjo ATN.lt korespondentui, prisiminusiam nuogąstavimus, jog naujoji geležinkelio linija būsianti ypač paranki gyvenantiesiems čigonų tabore bei jo lankytojams, užsukantiems įsigyti kvaišalų. Tačiau pririedėjus automotrisai čigonas į ją neįlipo."
Jis ten stotyje dažnai būna, nes kiek teko keliauti traukiniais tai tiek ir ten slampinėdavo.Ditch Witch HT150. Tai super traktorius. :D
Comment
-
Analogas Maskvoje:
iš Kijevo stoties paleistas kursuoti elektrinis traukinys į Vnukovo oro uostą. http://travel.mail.ru/news/49905/
Comment
-
Parašė Vitas Rodyti pranešimąAnalogas Maskvoje:
iš Kijevo stoties paleistas kursuoti elektrinis traukinys į Vnukovo oro uostą. http://travel.mail.ru/news/49905/kaip?
Comment
-
Parašė Vitas Rodyti pranešimąAnalogas Maskvoje:
iš Kijevo stoties paleistas kursuoti elektrinis traukinys į Vnukovo oro uostą. http://travel.mail.ru/news/49905/
Comment
-
Sekmadienį su šeima nutarėme išbandyti šitą maršrutą. Buvo įdomus pasivažinėjimas, vaikai iš vis pirmą kartą gyvenime važiavo traukiniu. Kaip ir tikėjausi, dideles problemas sukėlė traukinio laipteliai. Reikėjo vieną vaiką pasodinti, tada padėti žmonai įkelti vežimėlį. Išlipant - atvirkštinis variantas. Man tai kas - esu amžiuje, bet sveikas... Užtat grįžtant teko sutikti ką tik atskridusią senyvų Amerikos lietuvių porą, kuri pirmiausia prastovėjusi prie lifto kelias minutes (nesuprato kaip tą liftą išsikviesti) jau suko atgal į aeoruostą važiuoti su taksi (kaip man patys sakė). Liftą mes išsikvietėme, bet blogiausia buvo su tais pačiais laiptais į vagoną - teko man tą ponią traukti už pažąstų į vidų, nes savo jėgomis ji niekaip nepajėgė užsiropšti. Paskui abu su vyru ilgai dejavo ir skundėsi. Manau, kad kitą kartą jie šios transporto priemonės nebesirinks... Vis dėlto aš niekaip nesuprantu, kodėl negalima iš kart padaryti taip, kad būtų patogu žmogui gyventi?
Comment
-
Parašė bronius Rodyti pranešimą...kodėl negalima iš kart padaryti taip, kad būtų patogu žmogui gyventi?
Comment
-
Vakar, pirmadienį, šiuo maršrutu važiavo latviška motrisė. Man pasirodė, kad įlipimas/išlipimas ten patogesnis, laipteliai žemiau. Gal kas nors galėtų plačiau apie tai parašyti?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąVakar, pirmadienį, šiuo maršrutu važiavo latviška motrisė. Man pasirodė, kad įlipimas/išlipimas ten patogesnis, laipteliai žemiau. Gal kas nors galėtų plačiau apie tai parašyti?
Nejau pasiskolino? gal mūsiškė sugedo?Ditch Witch HT150. Tai super traktorius. :D
Comment
-
Parašė kaskas Rodyti pranešimąIš kur jau pas mus Latviška galėjo atsirasti??
Nejau pasiskolino? gal mūsiškė sugedo?
Pagaminta Rygoje
Comment
Comment