Kam nors yra tekę fotografuoti šaudyklinį traukinį "Vikingas". Vaizdas turėtų būti įdomus, nes sastatą sudarantys vagonai būna apkrauti konteineriais arba vilkikais.
Nufotografuoti neteko bet matyti maciau tikrai nieko keisto Platformos su konteinereis isivaizduok.....
Taigi antrajį bloką turi pradėti iki rugsėjo laidoti po truputį, PST eilinį kartą konkursą laimėjo, tik darbų pradžia kažko ilgokai stringa, jau turėjo pradėt gal kovą
norėjau pagalbos paprašyti, gal kas turite savo nepublikuotuose archyvuose ( ) 8-ašių cisternų nuotaukų? Tinka bet kokios. Parovozą visą jau išlandžiojau. Jei kam reikia tiksliau, man reikalingos modelis 15-871 ir ne taip labai 15-1500 (bet pravers bet kokios). Dar aišku būtų labai gerai geros kokybės brėžiniai.
norėjau pagalbos paprašyti, gal kas turite savo nepublikuotuose archyvuose ( ) 8-ašių cisternų nuotaukų? Tinka bet kokios. Parovozą visą jau išlandžiojau. Jei kam reikia tiksliau, man reikalingos modelis 15-871 ir ne taip labai 15-1500 (bet pravers bet kokios). Dar aišku būtų labai gerai geros kokybės brėžiniai.
Comment