Tas ER9M tur būt atvažiavo iš Kauno? Eilinį kartą "lėtuoju" grafiku išvažiavo vietoje dviaukščio. Laikas tur būt 2015.11.22 ~12:20h?
ER-9M tur būt kažkiek pavėlavęs sulaikė iš Varėnos atvažiavusį DR1AM?
Kaip žinia, šį šaltą vakarą paskutinį kartą iš Vilniaus į Maskvą (nuo rytojaus - paskutinį kartą iš Maskvos) išvyko traukinys. Tad šiandien keli geležinkelių entuziastai (tarp kurių ir aš ) organizavome traukinio išlydėtuves.
Baltarusų TEP70BS su formavimu Vilnius-Maskva pasiruošęs išvažiuoti:
O čia kelios nuotraukos belaukiant traukinio išvykimo:
ER9M - 381, kuris šiandien važiavo Į KAUNĄ. Daugeliui forumo narių čia būtų WOW arba "jaunas mėnulis", bet man ši situacija yra žinoma, tad nenustebęs nufotografavau:
Pesa 620M - 018, važiuosianti į Keną (teko stotyje matyti Pesas, sukabintas po DVI):
Ir pabaigai "dragon'as", kuris atlieka manevravimą 2-jame kelyje : (atkreipkit dėmesį kiek šiame buvo sukabinta vagonų) (važiavo į Varėną):
Kaip žinia, šį šaltą vakarą paskutinį kartą iš Vilniaus į Maskvą (nuo rytojaus - paskutinį kartą iš Maskvos) išvyko traukinys. Tad šiandien keli geležinkelių entuziastai (tarp kurių ir aš ) organizavome traukinio išlydėtuves.
Baltarusų TEP70BS su formavimu Vilnius-Maskva pasiruošęs išvažiuoti:
O čia kelios nuotraukos belaukiant traukinio išvykimo:
ER9M - 381, kuris šiandien važiavo Į KAUNĄ. Daugeliui forumo narių čia būtų WOW arba "jaunas mėnulis", bet man ši situacija yra žinoma, tad nenustebęs nufotografavau:
Comment