Vakar. Kauno geležinkelio stotis
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Geležinkelių fotografavimas
Collapse
X
-
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąTEM'as į "medienkę" važiavo?
Kazlų Rūdos stoties budėtojas per garsiakalbius tiksriausiai skelbė apie traukinio išvykimą į Vinčus (kaip artimiausią stotį), bet buvo nugirsta neteisingai.
Comment
-
Keletas traukinių nuotraukų iš vakarų/šiaurės-vakarų Lietuvos.
Vakarinis Radviliškis-Klaipėda Telšiuose. Žmonių buvo labai nedaug maždaug 30-40 proc. užpildymas.
Rytinis Klaipėda-Radviliškis Plungėje. Kiek keista, kad mano, bei kelių kitų keleivių, bilieto pažymėti taip niekas ir neatėjo, nors konduktorę mačiau...
Vakarinis Klaipėda-Radviliškis Telšiuose.
Ganėtinai ilgą laiko tarpą nekeliavau Vilnius-Klaipėda traukiniu, todėl dabartinė suteikiamų paslaugų mane maloniai nustebino. Labai patogus, pigus keliavimo būdas, nors kiek ilgokas. Grįžtant buvau labai patenkintas aptarnavimo kokybe, nors vagone buvo tik viena palydovė, ji savo darbą atliko geriau nei važiuojant į priekį, kada vagone vaikščiojo net trys LG darbuotojai.
Kretingoje.
Dar vienas į Vilnių Plungėje.
Comment
-
Parašė Mazgelis Rodyti pranešimąsiandien aplankiau Marcinkoniu stoti.. paliko gilu ispudi labai graziai susitvarke, tylu, ramu, geles zydi.. o tiltas per Ula isvis fantastikaI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Kaip visada, turėdamas laisvo laiko ir pasiėmęs fotoaparatą nukeliavau į stotelę Sodai. Žinoma jokių tvarkaraščių neturėjau, tai ir nesitikėjau kokį traukinį pagaut, tačiau man pavyko.
Nuotraukos darytos praėjusį šeštadienį:
Važiuoja į Vilnių
Nepraėjo net 5 min. kai pasirodė rezervas:
Ir po kurio laiko, t.y. atėjus antrą kartą:
Į Klaipėdą
Tik jau turbina tikriausiai švilpė garsiau nei reikia.
Prie to pačio, kelių mėn. senumo nuotraukos
Atvyksta iš Gubernijos:
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąTiltas per Ūlą yra Zervynose. Bet Marcinkonių stotis ir man labai patiko. Buvai viduje? Jaučiamas pelėsių kvapas, bet nuo to tik dar autentiškiau.
Comment
Comment