Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Geležinkelių fotografavimas
Collapse
X
-
Taip jau išpuolė,kad ilgojo savaitgalio proga buvau pažadėjęs aplankyti savo gerą draugą Vilniuje. O kadangi vakar buvo nelyginė diena, tai geležinkelio stotyje svečiavausi iki geros popietės, kol draugas pats išsivežė pas save
Trumpas reportažas iš įvykio vietos:
Priešpiet buvo labai intensyvus krovininių traukinių eismas, kuris vėliau praktiškai sustojo.
2M62k-1163
2M62U-0283
2M62-0949
Rezervu pravažiavo 2M62- 1161M
2M62U-0284
Po kiek laiko atvyko traukinys Maskva-Kaliningradas, traukiamas lokomotyvo TEP60-0053 (mano nuomone, buvęs 2TEP60), lokomotyvas atsikabino ir nuvažiavo ilsėtis bei laukti traukinio Kaliningradas-Maskva, kurį trauks toliau, pakeitęs lietuvišką šilumvežį.
O pastarojo temptą traukinį perėmė mūsų TEP'as, štai jis ir atvažiuoja (0926):
Ir... Išvažiuoja, prisikabinęs traukinį.
Tuo tarpu TEP70BS-008 išvažiavo į Mogiliovą
Vėliau baltarusiškas tepas prabudo ir pasirengė pakeisti lietuvišką šilumvežį, tempiantį traukinį jau iš Kaliningrado:
Truputį šnektelėjo apie senus laikus
ir mūsiškis 0927'as nuvažiavo ilsėtis į depą.
O šiandien, jau laukdamas traukinio į Kauną užmačiau TEP70BS su apvaloku skaičiumi- 107. "Kepa" BS'us, pagalvojau.
Tiek žinių iš VilniausPaskutinis taisė dr.; 2010.03.12, 19:13.Skrydis- lyg amžinybės blyksnis
Comment
-
Parašė Airijos_Lietuvis Rodyti pranešimąir idomu kur jie galejo vaziuoti
Comment
-
Parašė Karoleo Rodyti pranešimąNauja Vilnia ?www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
Parašė propeleris Rodyti pranešimą---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
-
Šiandien darytos nuotraukos iš Kaišiadorių.
Vienas iš naujų traukinių, kuris mane nugabeno į Kaišiadoris.
Lėtasis traukinys į Vilnių.
Jei neklystu šitas važiavo iš Kaliningrado.
Keileivių vagonai lygtais ne iš LG, taigi ir šitas važiavo į užsienį.
Nuo Kėdainių krypties atvažiavo šie lokomotyvai.
Ir pabaigai ant desktopo užsidėta nuotrauka. Gal skambės ir kvailai, bet tai pirmoji mano nuotrauka daryta šalia greitai važiuojančio traukinio, jausmas tikrai ypatingas Net neįsivaizdavau, kad tie prekiniai gali šitaip greitai važiuoti....
Comment
Comment