Aišku, nes galvojau, jog jūs fotkinote tuo metu kai buvau ten.... lygtais panašus lokomotyvas buvo toje vietoje. Daug traukinių krovininių praleidinėjo dviaukštį. Bus video su dviaukščiu traukiniu, ten Lentvaryje pravažiuojant puse vienuolikos į Vilnių... per valanda įdėsiu....
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Geležinkelių fotografavimas
Collapse
X
-
Laukiam nesulaukiam O ar jau normaliai dviaukstis traukinys vazineja ? Ar nebuna jog vietoje dviaukscio atvazuoja senas ?- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
Šito deja nežinau, tačiau nepraėjus valandos, kai pralėkė dviaukštis traukinys pro Lentvarį mačiau dar vienas dviaukštis pralėkė.. Na aš ten visa laiką tuo metu buvau, laukiau traukinio. Nebūtų tikrai niekaip galėjęs nuvažiuoti atgal į Kauno puse.... ir važiuoti į Vilniu....Ditch Witch HT150. Tai super traktorius. :D
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimą
cia2m62k tik nr nezinau, po kapitalinioDrąsa, išdidumas, kova už savo teises – pagrindiniai girtumo požymiai.
Comment
-
rakolioux
O kas čia? http://www.parovoz.com/newgallery/pg...LNG=RU#picture
Ant šono 2М62-1161М
Iš priekio 2М62М-1161
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąZorro, šiandien Lentvaryje nufilmavot 2M62K, o ne M. Kitokie stogai, šaldytuvo grotos, langai, manevrinės radiostoties ant "M" nėra.Paskutinis taisė Zorro; 2009.02.25, 21:29.
Comment
-
2m62m-1161, 1198 raudoni modernizuoti
o tavo nuotr. kaip mineta 2m62k siaip matau pirma(perdazyta)
kart (skiriamuosius bruozus minejo) kiek ju perdazytu nezinau, gal
pirmas, o ar bus daugiau nzn.
pries pora savaiciu buvau VLRD tai maciau 2m62k stovint, ar cia
tas pats o gal dar bus gal LT-1 zinoPaskutinis taisė rakolioux; 2009.04.09, 20:50.Drąsa, išdidumas, kova už savo teises – pagrindiniai girtumo požymiai.
Comment
-
Parašė rakolioux Rodyti pranešimą2m62m-1161, 1198 raudoni modernizuoti
o tavo nuotr. kaip mineta 2m62k siaip matau pirma(perdazyta)
kart (skiriamuosius bruozus minejo) kiek ju perdazitu nezinau, gal
pirmas, o ar bus daugiau nzn.
pries pora savaiciu buvau VLRD tai maciau 2m62k stovint, ar cia
tas pats o gal dar bus gal LT-1 zino
Comment
-
Parašė LT-1 Rodyti pranešimąNa negaliu garantuoti 100 proc., taciau jei yra priimta nauja dazymo schema, tai dabar modernizuojami ir siaip po rimtesnio remonto visi silumveziai (del manevriniu nezinau, reikes kada pasidometi) ir bus dazomi tokiom spalvom. Bet kaip jau ne karta minejau, bus murzini, apjuode jie po gero pusmecio.. Gal ir grazia spalvu schema pasirinko, bet labai nepraktiska..
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąLaukiam nesulaukiam O ar jau normaliai dviaukstis traukinys vazineja ? Ar nebuna jog vietoje dviaukscio atvazuoja senas ?
Comment
-
Parašė adju Rodyti pranešimąOlandų dviaukščiai. Tokie, pavyzdžiui, kursuoja tarp Utrechto ir Roterdamo. Dažnai į vieną sąstatą būna sujungti du ar trys traukiniai. Skaičiuojant vagonais, tokių Olandijoje naudojama per 300. Nors railfaneurope rašo, kad električkos išvysto 160 km/h greitį, bet pro langą mačiau, kaip mus lenkia mašinos, važiuodamos gretima automagistrale.
Comment
-
Papildau:
Grįžau su AR2-02 (važiavo maršrutu Ignalina-VIlnius)
Ir vidus. Skubėjau fotkinti, užrasojo objektyvas...
Paskutinis taisė Vytautas_LT; 2009.03.07, 21:16.
Comment
Comment