Kyviškėse klojamas dar vienas kelias. Matyt plečiama stotis bus.
Ir dar kažkokie kelio darbai
Dėl darbų visas eismas buvo nukreiptas į vieną kelią, todėl visi traukiniai link Kyviškių iš Kenos (nelyginiu keliu) važinėjo su tokia šviesos signalizacija.
Eismas gan nemažas. Dažnai buvo, kad du prekiniai ta pačia kryptimi važiuodavo 5 min intervalu. Iš pradžių dyzelis į Keną, tada ūkinis su M62, po to atvažiavo 2M62K į Kyviškes ir laukė kol bus išleistas, tuo tarpu nuo Kenos pravažiavo du pilni sąstatai su CATais, grįžo DR1A. Tuomet išleido tą 2M62 į Keną. Po kiek laiko pravažiavo dar vienas sąstatas su 2M62M į Keną. Kiek vėliau iš Kenos pravažiavo raudonas CATas rezervu be vagonų, po kiek laiko ta pačia kryptimi pravažiavo ir 2M62K, taip pat be vagonų. Tada buvo du keleiviniai traukiniai: iš Mogiliovo su TEP70K ir iš St.Peterburgo su TEP60. Tuomet pravažiavo dar vienas 2M62K, po to nulėkė vienišas TEM2, abu į Keną. Su dyzeliu dar nuvažiavom į Keną. Ten stovėjo baltarusių 2TE10U, kuris užsivesdamas numetė gerą medvedią, gaila nenufotkinau.
Na tai tiek... Jei dar ką prisiminsiu - papildysiu.
Kenos stotyje sujunginėja du pagrindinius kelius, kad būtų galima iš visų stoties atvykimo išvykimo kelių išleisti traukinius netaisyklinguoju keliu (sumautai suprojektuota stotis). O šiuos darbus atlikinėja jau velnias žino kiek laiko.
O tep70k tikrai ne retas variantas, jis ten važinėja ir važinėja.
Cia is toli atrodo, kad masinistas iskeles ranka su tam tikra pirstu kombinacija Na bet tikiuosi taip nebuvo, LG masinistai nera chamai
Šiaip visokių yra... kelis kart buvau išvadintas prakeiktu fašistu, ir dar dešimt kart tiek rusiškų kultinių mano adresu pasiuntė...Už nieką, paprasčiausia ėjau pro šalį, net fotkinau nei ką...
Šiaip visokių yra... kelis kart buvau išvadintas prakeiktu fašistu, ir dar dešimt kart tiek rusiškų kultinių mano adresu pasiuntė...Už nieką, paprasčiausia ėjau pro šalį, net fotkinau nei ką...
Na masinistu tarpe aisku yra nemazai ir nepraustaburniu... Kad ir kaip ten bebutu, cia tokia pareigybe (masinistai), kad joje kriterijai specifiniai, o dirbti gali ir nebutinai geru manieru ir visapusiskai issilavine zmones. Yra visokiu.. Bet manau, kad neisaukletu - mazuma
Jo ta nuotrauka su masinistu nuotaika pakele Matos zmogus linksmas pasitaike
- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment