Parašė Mantukas05
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Geležinkelių fotografavimas
Collapse
X
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąReiškia, kad jų paskutinė kelionė bus į metalo laužą arba laimės atveju dar važinės.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąNesupratau kas?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąJau ketvirtadienį jų nebuvo ten. Atvažiavo remontui trumpam.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTai iš karto to nebuvo galima parašyt? Aš irgi nesupratau ką tu norėjai pasakyt tuo "nenusišnekėk".Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Pirmą kartą maršrute su keleiviais - taip, nuo šiandienos pradeda važiuoti nauja Pesa 730ML maršrutu Vilnius - Klaipėda. Kaip ne keista, šį kartą važiavo 730ML - 002. Vilniaus depe stovėjo 3 naujos pesos.
730ML - 002
Iš galo
Toliau - įprasti mums traukiniai -
DR1AM - 318 į Vilnių
2M62M-382 ruošiasi sukti į Vaidotų geležinkelio stotį
Pesa 620M - 013
Ir vakarinė 2M62M-283 fotografija Paneriuose
Nežaiskit su kontaktiniu tinklu
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimą(...) Vilniaus depe stovėjo 3 naujos pesos.
(...)
Comment
-
Parašė vitas Rodyti pranešimą620m, 630m ar 730ml ?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė kaskas Rodyti pranešimąO į Trakus iš Vilniaus kokie traukiniai važiuoja, ar dažnai pasitaiko dviaukščiai?Paskutinis taisė Arelis; 2016.06.23, 17:10.
Comment
Comment