Tas ER9M tur būt atvažiavo iš Kauno? Eilinį kartą "lėtuoju" grafiku išvažiavo vietoje dviaukščio. Laikas tur būt 2015.11.22 ~12:20h?
ER-9M tur būt kažkiek pavėlavęs sulaikė iš Varėnos atvažiavusį DR1AM?
Nežinau kur dėti gal tiks čia:
Tauragė. Manau Pagrindinė pervaža:
Link Geležinkelio Stoties:
Paėjus toliau iš miesto dar viena mano manymu nenaudojama pervaža. Greičiausiai kokios nors įmonės. Tam rajone jų daug.
Dafuq?
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Kaip žinia, šį šaltą vakarą paskutinį kartą iš Vilniaus į Maskvą (nuo rytojaus - paskutinį kartą iš Maskvos) išvyko traukinys. Tad šiandien keli geležinkelių entuziastai (tarp kurių ir aš ) organizavome traukinio išlydėtuves.
Baltarusų TEP70BS su formavimu Vilnius-Maskva pasiruošęs išvažiuoti:
O čia kelios nuotraukos belaukiant traukinio išvykimo:
ER9M - 381, kuris šiandien važiavo Į KAUNĄ. Daugeliui forumo narių čia būtų WOW arba "jaunas mėnulis", bet man ši situacija yra žinoma, tad nenustebęs nufotografavau:
Pesa 620M - 018, važiuosianti į Keną (teko stotyje matyti Pesas, sukabintas po DVI):
Ir pabaigai "dragon'as", kuris atlieka manevravimą 2-jame kelyje : (atkreipkit dėmesį kiek šiame buvo sukabinta vagonų) (važiavo į Varėną):
Kaip žinia, šį šaltą vakarą paskutinį kartą iš Vilniaus į Maskvą (nuo rytojaus - paskutinį kartą iš Maskvos) išvyko traukinys. Tad šiandien keli geležinkelių entuziastai (tarp kurių ir aš ) organizavome traukinio išlydėtuves.
Baltarusų TEP70BS su formavimu Vilnius-Maskva pasiruošęs išvažiuoti:
O čia kelios nuotraukos belaukiant traukinio išvykimo:
ER9M - 381, kuris šiandien važiavo Į KAUNĄ. Daugeliui forumo narių čia būtų WOW arba "jaunas mėnulis", bet man ši situacija yra žinoma, tad nenustebęs nufotografavau:
Comment