kaip tik faina.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Geležinkelių fotografavimas
Collapse
X
-
Turiu klausimą traukinių fotomedžiotojams ir šiaip entuaziastams. Fotoakademijoj duota tema, ją sugalvojau įvykdyt su naktinėm traukinių fotografijomis. Kadrais būtinai pasidalinsiu ir čia. Todėl iš jūsų norėčiau sužinoti kuria kryptimi iš Vilniaus laukti didžiausio kiekio traukinių tam, kad galėčiau eksperimentuoti daug kartų. Tai kur geriausia įsikurti jų belaukiant, t.y. Turmanto, Kauno, ar oro uosto kryptyje?
Comment
-
Parašė Aviat Rodyti pranešimąTuriu klausimą traukinių fotomedžiotojams ir šiaip entuaziastams. Fotoakademijoj duota tema, ją sugalvojau įvykdyt su naktinėm traukinių fotografijomis. Kadrais būtinai pasidalinsiu ir čia. Todėl iš jūsų norėčiau sužinoti kuria kryptimi iš Vilniaus laukti didžiausio kiekio traukinių tam, kad galėčiau eksperimentuoti daug kartų. Tai kur geriausia įsikurti jų belaukiant, t.y. Turmanto, Kauno, ar oro uosto kryptyje?
Comment
-
Parašė disident Rodyti pranešimąO tau svarbiau keleiviniai ar krovininiai traukiniai? Keleivinių tai ko gero Vilnius - Kaunas atkarpoje daugiausia, labai geras taškas fotkinimui - tiltas per Vokę.
Comment
-
Parašė Aviat Rodyti pranešimąNe, man reikia bet kokių traukinių - vis vien nakties fotografijoje lieka tik šviesų palikti "dryžiai". Dėkui, tikriausiai rinksiuos Vokės tiltą.
Naktinė fotografija ties Rykantais:
http://www.miestai.net/forumas/showp...4&postcount=91Paskutinis taisė railman; 2014.11.18, 01:25.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąNerodo nuotraukos kažkodėl.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė DDoncys1 Rodyti pranešimąSu panašaus ilgio sastatais magistraliniai šilumvežiai laksto, o čia manevrinis su tokiu žaidžia...
Diena anksčiau:
O čia trečiasis "Štadler" elektrinis traukinys "Aeroekspreso" kompanijai Maskvoje. Draugystės stotis.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
O čia trečiasis "Štadler" elektrinis traukinys "Aeroekspreso" kompanijai Maskvoje. Draugystės stotis.
Atvaizdas
Comment
Comment