/\ geriau, bet tik uz ta gelsva, melynai ji neprilygsta
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Geležinkelių fotografavimas
Collapse
X
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąKoks ten baisuoklėlis stovėjo, kaip bokštelis?
Beje, as dar kai mazas buvau kazkur apie 1985-1990 dar matydavau konteinerius, keliamus tuo liftu..
Comment
-
Vilnius iki 2000 metų.
Čia du liftų bokšteliai.
http://parovoz.com/newgallery/pg_vie...LNG=RU#picture
Paskutinis taisė Zorro; 2008.10.27, 10:27.
Comment
-
Parašė [unique]y1k3s Rodyti pranešimąGal kas gali apšviesti kokią funkciją atlieka Kenos stotis kad ji tokia didelė?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKenos stotis yra Lietuvos-Baltarusijos pasienio muitinė. Ten dirba žmonės, kurie tikrina kiekvieną įvažiuojantį/išvažiuojantį į/iš LT traukinį. Todėl ji ir yra tokia didelė.
Tiesą sakant, anksčiau kiek kartų naktį tamsoje važiavau iš Vilniaus į Minską arba iš Minsko į Vilnių, tai pamatyti buvo sunku...
Comment
-
Parašė Vitas Rodyti pranešimąAr jos kelynas po 1990 metų praplėstas žymiai ?
Tiesą sakant, anksčiau kiek kartų naktį tamsoje važiavau iš Vilniaus į Minską arba iš Minsko į Vilnių, tai pamatyti buvo sunku...
Comment
-
Parašė dariuks Rodyti pranešimąTeko darbuotis Kenoje 2006 gruodi. Nezinau, kam betonavom polius 3m gylio ir apie 1,2m plocio. Jie ejo isilgai stoties, virs 40vnt. Ar tai rampa turejo ten but, ar kas... Sunkvezimiu karavanai nesustodami veze smeli, zvyra...
Bent jau zemes darbu daug buvo atlikta.
Comment
-
Daug nauju keliu nutiesta, du pesciuju tiltai pastatyti, pats stoties pastatas naujas pastatytas, o gal senas perstatytas kapitaliai? Butu idomu senos stoties nuotrauka pamatyti. Visa teritorija aptverta - iskaitant ir visa gelezinkelio ruoza iki pat Baltarusijos sienos, apsvieciama ir stebima. Todel ir Sumsko stotele panaikinta.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąKelių naujų ten buvo nutiesta ar tik pakeisti seni? O betonavot gal apšvietimo bokšteliams ar stulpams?
Kazkuri firma nebespejo susitvarkyt, tai mus avraline tvarka mete ten. Apie dvi savaites tai tesesi. As pats ten 3 dienas tedirbau, kai vyko pats betonavimas.
Tuo metu jau buvo nutiestu nauju keliu, rytinej pusej apie 100 metru plocio ruoze veze smeli, zvyra, lygino, trombavo, vel veze. Dar ju buldozeris "Caterpillar" uz snapso buteli istrauke 2 iklimpusias betono kriauses.
Comment
-
kaskas, man įdomu kaip tave prileido fotografuoti ant tilto? Kiek girdėjau pašaliniams tek vaikščioti draudžiama?
Pėsčiųjų tiltas tik vienas, bet kaip jau sakiau pašaliniams ten draudžiama. O kas liečia kelius, tai dabar yra 12 kelių krovininiams sąstatams priimti, iš jų 2,5 neprijungti prie centralizacijos, bet traukiniai į juos priimami, plius 2 keliai naudojami keleiviniams, krovininių šilumvežių pervarymui, plius dar berods 5 keliai kuriuos kažkada planuojama eksploatuoti. Dar pora kelių šilumvežių laikymui, manevrams. Yra depas, kuris dar neekspoatuojamas.
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąKažkas sakė, kad Paneriuose negalima vaikščioti požemine perėja. Aš buvau, perėjau. Draudžiamųjų ženklų nėra, tik viduj parašyta, kad negalima išlipti viduriniuose išėjimuose, nes pavojinga. O iš galo į galą - prašom.
Comment
Comment