Машки красивые получились
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Geležinkelių fotografavimas
Collapse
X
-
Šiandien:
620M-021 Vilniaus geležinkelio stotyje
Ir dviaukštis Škoda EJ575 Naujojoje Vilnioje, su kuriuo aš ir atvažiavau
Paskutinis taisė ssnaiperis; 2012.06.27, 17:38.
Comment
-
Parašė vectron Rodyti pranešimąŠiandien vos patikėjau savo akimis - tarp 11 ir 12 val (tiksliai nežiūrėjau) nuo Kauno pusės į Vilniaus stotį atvyko EJ575, tačiau jis buvo tik 2 vagonų.
Comment
-
12.07 iš Kauno pagal tvarkaraštį atvyksta dviaukštis. Galbūt LG nusprendė vieną traukinį "pataupyti". Prieš porą savaičių elektrodepe mačiau stovintį dviaukščio vagoną, tik iš toli ir iš galo, todėl neaišku, ar tai buvo kuris nors galinis, ar vidurinis vagonas.
Bet gal tai buvo naujos partijos traukinys. Perkami 4 traukiniai, iš jų du dvivagoniai.
Comment
-
Dvieju vagonu traukinys yra EJ575 002. Jam iskabintas vidurinis vagonas. Siandien vyko bandymai (stabdziu, traukos ir t.t.). Jis vaziavo is elektrodepo iki Pravieniskiu ir atgal. Skoda vagonka atstovai nori su EJ575 002 atlikti bandymus kadangi planuojama kad kitais metais i Lietuva atkeliaus du dvivagoniai EJ575 traukiniai.
Comment
-
Mano GoPro netyčia užfiksavo traukinį važiuojanti Joniškio link. Pervaža yra arčiausia Kryžių kalno. Įtariu kankes važiuoja iš Mažeikių į Rygą... kampais...
Šiaip čia yra ne fotografija, bet mano filmuko stop-kadras. Pažiurėti traukinį judesy (x12) galima mano YouTube video:
Šiauliai - Highway (Plentas) A12 - (Šoseja) A8 - Rīga, 136 km, 6 Apr 2012Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
Comment