atsiprasau uz klaidinima,nuotrauka mano zmonos. Mano aprase yra tinklapiai. Ant nuotraukos esantis irgi mano. Sorry kad sukeliau blogu emociju. Nesu nuosavybes vagis
PASIENIO KONTROLĖS PUNKTŲ VEIKLOS TAISYKLĖS
Draudžiama:
47.3. fotografuoti, daryti vaizdo ir garso įrašus patikrinimo zonoje be patikrinimą atliekančių valstybės institucijų pareigūnų leidimo;
patikrinimo zona – pasienio kontrolės punkto teritorijos dalis, apimanti vykstančių per valstybės sieną asmenų ir transporto priemonių patikrinimo vietas ir judėjimo juostas.
Bet fotkinti pavyzdžiui nuo viaduko galima? Tik kiek suprantu pasieniečiai dar neišmokyti šito. O ginčytis su jais jaučiu sunkiau nei su geležinkeliečiais
Taip, turėjau mažai laiko iki autobuso, todėl menkiausiai norėjau jį praleisti besiginčijant su pasieniečiais, kurių ten išties daug būna atvažiavus tarptautiniams keleiviniams traukiniams. Kitu laiku, tai fotografuoti nesunkiai galima bet kur ir nuo viaduko.
PASIENIO KONTROLĖS PUNKTŲ VEIKLOS TAISYKLĖS
Draudžiama:
47.3. fotografuoti, daryti vaizdo ir garso įrašus patikrinimo zonoje be patikrinimą atliekančių valstybės institucijų pareigūnų leidimo;
patikrinimo zona – pasienio kontrolės punkto teritorijos dalis, apimanti vykstančių per valstybės sieną asmenų ir transporto priemonių patikrinimo vietas ir judėjimo juostas.
Bet fotkinti pavyzdžiui nuo viaduko galima? Tik kiek suprantu pasieniečiai dar neišmokyti šito. O ginčytis su jais jaučiu sunkiau nei su geležinkeliečiais
Pasieniečiai paprastai būna supratingesni ir leidžia fotografuot.
O geležinkelininkai dar galvoja, kad slapti šnipai kėsinasi sunaikint LG sistemą.
Pasieniečiai irgi neleidžia. Ir tam turi pagrindą, priešingai nei geležinkeliečiai. Nors jei lįstum į depą, tai pagrindas drausti fotografuoti taip pat būtų pagrįstas.
Comment