Taigi taigi, šis 620M aparatas tikrai geriau atrodo už tuos dizaino anachronizmus, kuriuos LG užsisakė Rusijoje.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Geležinkeliai Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė robertas Rodyti pranešimąČia matomai LG patogiau uždaryti linijas yra todėl, kad tai sudaro žymiai mažesnes sąnaudas. Kas labiau apsimoka: kelio priežiūra, remontas, naujų automatrisų įsigijimas, mažos pajamos už pervežimus ar linijų uždarymas? Manyčiau, kad paskutinis variantas.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąKiek pastebėjau, tai dauguma sovietinėje erdvėje dirbusių gamyklų tuos mažus garvežiukus turi. Jie gali patemti po vieną ar du vagonus. Ar čia ne tie?
Apie TGM1 straipsnis, bet kiek patempia neradau:
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...2%D0%93%D0%9C1
Comment
-
Nikui
"Noriu paprašyti: neklauskit daugiau čia apie maršrutų panaikinimą.
Tam yra LG. Būtent jie turėtų atsakyti į šiuos klausimus."
Nesuprantu, kodėl taip sakai. Manau kiekvienas nori diskutuoti tema, kuri kam patinka. Gal vieniems įdomiau krovinių vežimas, kitiems - keleivių. Tad kodėl vieni turėtų tylėti?
Juk tema ir vadinasi "Geležinkeliai Lietuvoje", todėl kiekvienas klausia ir diskutuoja taip, kaip nori. Gal žmonės domisi keleiviniu geležinkelių transportu, gal jiems tai įdomu, tad kodėl jie negali klausti? Pats ne kartą sakei, kaip sunku bendraujant su LG (dėl fotografavimo).
O gal vėl grįžkime į sovietinius laikus, t.y. cenzūros laikus, jeigu jų taip pasiilgstam..?
Galų gale, jei nepatinka - neskaityk to, kas nedomina.
Nieko pikto neturiu, tačiau tokia mano nuomonė.
Comment
-
Parašė AnD Rodyti pranešimąSpėju, kad šis iš Kupiškio plytinės. Lygiai toks pats ir Matuizose yra. Buvo anksčiau du, bet vienas gal prieš 10 metų metalo lauže atsidūrė.
Comment
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimągaletu ir lietuvoje taip pat europine veze padaryti, i viduri imesdami tuos begius, negi taip brangiai atsieitu nors iki kokio Kauno datiest ar siaip pagrindiniu stociu?
Comment
-
Va kaip tas kitas atrodo -tikriausiai tokį ir matėte:
http://www.parovoz.com/newgallery/in...#1043;К2
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąVa kaip tas kitas atrodo -tikriausiai tokį ir matėte:
http://www.parovoz.com/newgallery/in...#1043;К2
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
nors aisku man idomu ar taip manoma butu, tik gal problemu kiltu sujungimuise ir issisakojimuoseVidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Mano manymu:
1. Reiketu keisti pabegius, nes jie tam nepritaikyti. O tai manyciau tikrai didelis darbas, gal beveik lygus naujos vezes tiesimui salimais.
2. Gali but, kad butu nemazai problemu su issisakojimais.
3. Kazin ar tiktu dabartine technika tokiam tiesimui ir prieziurai.
4. Ar tik nebus permazas tarpas tarp begiu(to "europinio" viduryje ir krastinio).?
Tiesiog mano pamastymai. Jei klystu pataisykit
Comment
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąCia gal siaip sapalione bus, o pvz. jeigu i viduri imestu viena begi, kad padarytu europine veze? Negi toks inzinierinis sprendimas neimanomas? ir islaidu iskart maziau
nors aisku man idomu ar taip manoma butu, tik gal problemu kiltu sujungimuise ir issisakojimuoseParašė sleader Rodyti pranešimąMano manymu:
1. Reiketu keisti pabegius, nes jie tam nepritaikyti. O tai manyciau tikrai didelis darbas, gal beveik lygus naujos vezes tiesimui salimais.
2. Gali but, kad butu nemazai problemu su issisakojimais.
3. Kazin ar tiktu dabartine technika tokiam tiesimui ir prieziurai.
4. Ar tik nebus permazas tarpas tarp begiu(to "europinio" viduryje ir krastinio).?
Tiesiog mano pamastymai. Jei klystu pataisykit
2. sprendimai yra ir naudojami berods Ispanijoje, kur vėžės plotis 1.6 m
3. priklausytų nuo tarpo tarp dviejų gretimų bėgių. šiaip manau tiktų jei būtų erdvės, tik deja reiktų tostechnikos dvigubai daugiau - vienai ir kitai vėžei
4. aha 1520-1435=85mm bėgio galvutės plotis 72 mm (apie padą nešneku), lieka vos 2 cm tarpas. o rato antbriaunio, kuris turėtų tilpti į tą tarpą, storis jei neklystu 27-33mmSilpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
siaip ideja,kaip tokius iseliot gali but kad....
http://parovoz.com/newgallery/pg_vie...=103923&LNG=RU atrodo lyg kairej pusej tarpas mazesnis nei desinej, tai jei pirmas ir trecias begiai - europiniai, antras-ketvirtas - ruskiniai - viskas kaip ir iseina - tiktai daug platesnes sankasos reiketu, patys begiai gerokai praplateja, susikirtimai - kazkaip per daug problemu atrodo...
Comment
-
Parašė mskapss Rodyti pranešimąAs dabar bandau paskaiciuoti - rusiska 1,53, europine 1,42m - skirtumas 9cm - tai i viduri kur yra nuotraukose ideti - siauruko 0,75m? (ar asimetriskai isdelioti?
Comment
Comment