M62K-1181 su karine technika. 2011-06-25.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kariniai ešelonai Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė ivanivanov Rodyti pranešimąM62K-1181 su karine technika. 2011-06-25.
Youtube video
-
-
Labas, ši žinutė skirta ivanivanovui, kuris įkėlė video su tankais.
Aš esu žurnalsitė Sigita Purytė iš lrytas.lt, rašiau apie traukiniu keliaujančius tankus:
http://www.lrytas.lt/-13485537411347...dyta-video.htm
Pridėjau jūsų video prie teksto. Ar galėčiau nurodyti, kad jūs autorius? Kaip jus pristatyti? Taip pat mūsų video skyrius klausia, ar galėtų naudoti jūsų nufilmuotą medžiagą ir parengti vaizdo reportažą.
Lauksiu jūsų atsakymo
Sigita (sigita.puryte@lrytas.lt)Paskutinis taisė Sigitapu; 2012.09.26, 09:53.
Comment
-
Parašė Sigitapu Rodyti pranešimąLabas, ši žinutė skirta ivanivanovui, kuris įkėlė video su tankais.
Aš esu žurnalsitė Sigita Purytė iš lrytas.lt, rašiau apie traukiniu keliaujančius tankus:
Pridėjau jūsų video prie teksto. Ar galėčiau nurodyti, kad jūs autorius? Kaip jus pristatyti? Taip pat mūsų video skyrius klausia, ar galėtų naudoti jūsų nufilmuotą medžiagą ir parengti vaizdo reportažą.
Lauksiu jūsų atsakymo
Sigita (sigita.puryte@lrytas.lt)
Comment
-
Parašė sigitapu Rodyti pranešimąlabas, ši žinutė skirta ivanivanovui, kuris įkėlė video su tankais.
Aš esu žurnalsitė sigita purytė iš lrytas.lt, rašiau apie traukiniu keliaujančius tankus:
pridėjau jūsų video prie teksto. Ar galėčiau nurodyti, kad jūs autorius? Kaip jus pristatyti? Taip pat mūsų video skyrius klausia, ar galėtų naudoti jūsų nufilmuotą medžiagą ir parengti vaizdo reportažą.
Lauksiu jūsų atsakymo
sigita (sigita.puryte@lrytas.lt)Parašė darius555 Rodyti pranešimąbutinai straipsnyje parasykite, kad tankai eina i modernizacija ir pasoneje kaliningrade turesime moderniu tanku bataliona, kurie mus saugos nuo agresoriu
Comment
-
Parašė Darius555 Rodyti pranešimąButinai straipsnyje parasykite, kad tankai eina i modernizacija ir pasoneje Kaliningrade turesime moderniu tanku bataliona, kurie mus saugos nuo agresoriu
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąIš kur informacija apie modernizaciją? O apie mūsų saugojimą tai kliedesiai kažkokie.
Comment
-
Parašė Sigitapu Rodyti pranešimąAš esu žurnalsitė Sigita Purytė iš lrytas.lt, rašiau apie traukiniu keliaujančius tankus:
Paskaitykit, nepatingėkit, apturėsit daug linksmo laiko
Comment
-
Parašė zn76 Rodyti pranešimąLabai faini komentarai prie šito straipsnio
Paskaitykit, nepatingėkit, apturėsit daug linksmo laiko
Siaip NATO gavo is kazkur gal is UKR paciupinet T-72B, va isvados
During the tests we used only the weapons which existed with NATO armies during the last decade of the Cold War to determine how effective such weapons would have been against these examples of modern Soviet tank design. Our results were completely unexpected. When fitted to the T-72A1 and B1 the 'heavy' ERA made them immune to the DU (Depleted Uranium) penetrators of the M829A1 APFSDS (used by the 120 mm guns of the Cold War era US M1 Abrams tanks), which are among the most formidable of current tank gun projectiles. We also tested the 30mm GAU-8 Avenger (the gun of the A-10 Thunderbolt II Strike Plane), the 30mm M320 (the gun of the AH-64 Apache Attack Helicopter) and a range of standard NATO Anti Tank Guided Missiles – all with the same result of no penetration or effective destruction of the test vehicles. The combined protection of the standard armour and the ERA gives the Tanks a level of protection equal to our own. The myth of Soviet inferiority in this sector of arms production that has been perpetuated by the failure of downgraded T-72 export tanks in the Gulf Wars has, finally, been laid to rest. The results of these tests show that if a NATO/Warsaw Pact confrontation had erupted in Europe, the Soviets would have had parity (or perhaps even superiority) in armour” – U.S. Army Spokesperson at the show
Comment
-
Parašė ivanivanov Rodyti pranešimąER20-015 su karine technika is Amerikos, tarpstotis Kretinga - Kulupenai, 2013.05.23
Youtube video
Comment
-
Comment