Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naujas 2014-2015 m. keleivinių traukinių tvarkaraštis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

nebediskuotuoju, ners yra visaziniu.
    Paskutinis taisė Nerijus_kns; 2014.05.23, 21:18.

Comment

Mano manymu, traukinyje galėtų būti ir daugiau 1 klasės vietų..
      Daugiau mano nuotraukų >>
      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
        Mano manymu, traukinyje galėtų būti ir daugiau 1 klasės vietų..
        taip, nes pastebima, kad keleiviai nori sedeti po viena, istiesti kojas ir vaziuoti komfortabiliai nesiklasudami aplinkiniu leidziamos muzikos, pokalbio telefonu, ar plepejimo ..

Comment

Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimą
          uzsienieciu keliaujanciu tarp Vilniaus ir Kauno yra arti 25 proc. juos tenkina bilieto kaina ir aptarnavimas.
          Nesąmonė. Jei tiek būtų, tai kiekviename traukinyje aiškiai matytųsi. Tiek tikrai nėra.

Comment

Vasarą kartais būna.

Comment

nebediskuotuoju, ners yra visaziniu.

Comment

Parašė Zorro Rodyti pranešimą
                Vasarą kartais būna.
                Pavieniuose traukiniuose.

Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimą
                Jus daugiau zinote. prasau...... nebediskutuoju. isienu i pensija.
                Gal kasininkės skaičiuoja kiekvieną užsienietį vidaus maršrute??? Gal apskaita užsieniečių vedama reikalaujant paso perkant bilietą???

Comment

Iš tiesų, tuo maršrutu galima sutikti nemažai užsieniečių, dažniausiai studentų, važiuojančių aplankyti sostinės. Dažnai tenka važiuoti, tad pastebėjau, kad užsieniečių daugiau pastebėti galima popiet važiuojančiuose traukiniuose.

Comment

Parašė keksas Rodyti pranešimą
                    Gal su atnaujinimu pagaliau atsiras ir bilietų prekyba internetu? Nieko apie tai negirdėti? Visgi XXI amžius
                    Bus, buvo ir straipsnis, ir pranešimas FB

Comment

"Kautra" vietoje su kainodara irgi nestoves, ypatingai, jei pavyks suvalgyti "Toks'a". Gal siais metais nieko ir nebus, bet ivedus eura speju bus 6eurai.

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                        Kiek tų užsieniečių??? Esmė tame, kad LG bent jau iki šiol, o ne manau, kad ir ateityje, bet kaip leidžia dvivagonius ir trivagonius traukinius. Dvivogiai gali pasitaikyti ir piko metu, kuomet daug keleivių. Dabar bent maždaug 30 vietų 1 klasėje buvo prieinamos bet kam, dabar gi kai kam su 2 klasės bilietu teks stovėti arba primokėti. O lengvata turintys tikriausiai primokėti turės ne 2 litus, o visą likusią kainos dalį iki 24 Lt.
                        Tai jie parduoda bilietų daugiau nei yra vietų? Ar tai išvis legalu? Juk autobuse tai nelegalu parduoti stovimus bilietus.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                          Tai jie parduoda bilietų daugiau nei yra vietų? Ar tai išvis legalu? Juk autobuse tai nelegalu parduoti stovimus bilietus.
                          Ar tikrai nelegalu? Kelis kartus yra tekę važiuoti autobusu stovint.
                          Su traukiniu apskritai esu važiavęs, kai žmonės ne tik netilpo vagonuose, bet turėjo sėdėti vagonų perėjimuose.
                          Paskutinis taisė Lettered; 2014.05.24, 20:09.
                          Flickr

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                            Jo, įtariu, kad kai kurie traukiniai, kadangi LG bet kaip leidžia dvivagonius ir trivagonius traukinius, veš stovinčius keleivius, o 1 klasė bus tuščia, nes absoliuti dauguma pirks 2 klasės bilietus...
                            Kai kaina skiriasi tik pora litų, dauguma kaip tik pirks 1ą klasę. Dabar gi ne karo ar bado laikai
                            Man net mintis nekiltų važiuoti 2a klase, jei už 2Lt priemoką galiu važiuoti patogiau ir ramiau.

Comment

Bent jau aš 1 klasėje sėdžiu tik tada jei 2 klasėje nėra elektros rozečių , o daugiau man tos klasės per daug nesiskiria, staliukai yra, vietos pakankamai.

Comment

Kėdės stipriai skiriasi. 1 klasėj reguliuojamos, o tai daug reiškia!

Comment

Parašė Komandoras Rodyti pranešimą
                                  Kėdės stipriai skiriasi. 1 klasėj reguliuojamos, o tai daug reiškia!
                                  Gal kur yra foto palyginimas? Net nesusimąsčiau, kad ten gali būti skirtingos klasės.
                                  Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                    Gal kur yra foto palyginimas? Net nesusimąsčiau, kad ten gali būti skirtingos klasės.
                                    http://www.miestai.net/forumas/showp...4&postcount=64

Comment

Kiek kartų žiūrėjau, tiek nemačiau niekur reguliatoriaus 1-os klasės kėdėse
                                      Daugiau mano nuotraukų >>
                                      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Po sėdyne yra rankenėlė. Ją nuspaudus, važinėja sėdynės minkštoji dalis. Metalinis rėmas nejuda

Comment

Papildysiu, kad žiūrėdamas fotkes dabar pastebėjau, kad skirtinguose traukiniuose pirmos klasės sėdynės skiriasi. Vienos reguliuojamos, kitos ne.

Comment

Working...
                                          X