Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rail Baltica II
Collapse
X
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąO kurioje vietoje būtų RBII naujoji Kauno stotis?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Manau, kad turetu buti senoje stotyje. Kam reikalingos dvi geležinkelio stotys?
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Radau, kad planuojama Kauno oro uosto stotis, kur ir būtų jungtis.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Kur radai?
http://www.rail-baltica.lt/uploads/P...a_galimybe.pdf
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
EDIT: keistokai atrodo, nes turesim greita traukini i Vilniu, bet bus labai nepatogu naudotis. Jei reikes is Karmelavos vaziuoti i Vilniu, tai tuo traukiniu tikrai niekas nevaziuos. Naudosis senaja linija is Kauno.Paskutinis taisė liutass; 2017.11.16, 16:03.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
EDIT: keistokai atrodo, nes turesim greita traukini i Vilniu, bet bus labai nepatogu naudotis. Jei reikes is Karmelavos vaziuoti i Vilniu, tai tuo traukiniu tikrai niekas nevaziuos. Naudosis senaja linija is Kauno.
Nors aukščiau minėto pdf 21 puslapyje yra tvarkarasčio pasiūlymas, pagal kurį reikai suprasti, kad darys mini ratuką: Vilnius, Kauno oro uostas, atgal į Kauno centrinę ir apsisukus (vėl pro Kauno oro suotą, kur galima dar kartą sustoti) į Taliną?Paskutinis taisė Gator; 2017.11.16, 16:51.
Comment
-
Be logikos sita sistema. Tai geriau jau tada esama linija isardo ir perkloja europine veze. Jeigu ten suks ratukus po valanda laiko, tai kiek kelione pailges? Suprantu, kad reikia pinigus isusavinti, bet gal galetu nors viena projekta padaryti normaliai, vakarietiskai.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąNiekas nieko neardys, ir jokios RB toliau Kauno nebus, nes tiesiog nebus ES.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąNiekas nieko neardys, ir jokios RB toliau Kauno nebus, nes tiesiog nebus ES.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Vėl pabrėšiu tavo prognozę, nes anąkart bandei meluot, kad to neprognozavai. Tai po kelių metų galėsim sugrįžt pasijuokt.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Va koks atsakymas del naujos linijos Kaunas - Lenkijos siena:
"Kol kas neaišku. Šiuo metu vykdoma studija, kuri turėtų atsakyti į klausimą kokiu būdu pasiekti užsibrėžtų greičio parametrų. Jei studija parodys, kad tai galima padaryti tik tiesiant naują liniją – tokia linija bus."When a man lies, he murders some part of the world
- 3 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąVa koks atsakymas del naujos linijos Kaunas - Lenkijos siena:
"Kol kas neaišku. Šiuo metu vykdoma studija, kuri turėtų atsakyti į klausimą kokiu būdu pasiekti užsibrėžtų greičio parametrų. Jei studija parodys, kad tai galima padaryti tik tiesiant naują liniją – tokia linija bus."
Comment
-
Comment