Bėgiai ant valstybinės, nes privatizuoti stočių pastatai ir kažkiek tai žemės. Tikriausiai pirmieji peronai pateko į sklypo ribas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaurės Lietuvos buv. siaurieji geležinkeliai (Panevėžys-Joniškis, Gubernija-Biržai)
Collapse
X
-
Schaulen 1944.08.26
Vokiečių karo lakūno nuotraukos
Foto 1944.08.26
Šiaurinė Šiaulių dalis ir Gubernijos pramonės rajonas
Visa nuotraukos aprėptis
Gubernijos geležinkelio stoties rajonas ir siaurojo geležinkelio stoties objektų legenda
Natūralus nuotraukos dydis
Gubernijos stotis
Nuotrauka iš http://www.wwii-photos-maps.comPaskutinis taisė Romas; 2013.12.25, 09:25.
Comment
-
Pravarčiau visas temas, bet berods šių foto nėra. Fotografuota 2013 12 13, Ruožas - Žeimelis - Joniškėlis.
Pirma stotis - Lauksodis, ji yra miestelio gale, šiuo metu pastate įsikūręs paštas. Vertinant, kad Lietuvoje kaimuose greitai paštų neliks...
Patalpų vidus
Telefonas, nesusilaukiau nufotografavęs...
Buvusi trasa
Tiltas per upelį Beržtalis
Pravažiavimas siaurko pylimu praktiškai baigiasi už šio tilto...
Comment
-
Mano nuomone Mikoliškyje arba Noriūnuose turėjo būti bent sustojimo vieta , per daug dideli kaimai. Sekanti tipinė stotelė - Butniūnai - taip ir nesupratau ar ten kažkas vis dar gyvena...
Toliau pravažiuoti vėl praktiškai be šansų...
Vaškai - sakyčiau ypač didelė stotis, kaži kodėl nuspręsta ją tokią statyti...
Vidus
Tarnautojų namas, vėlgi pakankamai didelis daugiabutis:
Archyvinė Vaškų stoties komplekso foto
Paskutinis taisė udrius; 2013.12.25, 10:57.
Comment
-
Grūžiai.
ir buvusi kelio vieta
Nuo Gružių iki pat Švobiškio galima važiuoti siauruko pylimu, kelias palyginti labai geras
Matyt kažkokio ženklo vieta
O štai ir Švobiškis - vienintelė rmtai gyvenama stotelė
Atminimas iš tų laikų...
Perlaida per upelį Piestinė
Nežiūrint tai, kad iki stoties gal 2 km, ji vis dar matoma...
Ir dar kartą tiltas per Mūšą prie Švobiškio
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąNelabai panašu į Pakruojį.
Comment
-
Parašė laimutis Rodyti pranešimąAutomatrica Pakruojo stotyje 1937 m.
Atvaizdas
Šaltinis: Algirdas Trinkūnas "Aukštaitijos krašto siaurieji geležinkeliai" 2006.
Comment
-
Parašė pan_zaibas Rodyti pranešimąLabai panašu į STAČIŪNŲ stotį....
Comment
-
Vakar teko garbės būti pasitarime dėl šio siauruko likimo... Pasitarime dalyvavo Pasvalio ir Biržų merai ir merų pavaduotojai bei kiti žmonės. Ką gi aš galiu pasakyti - dabar suprantu kodėl mūsų rajonai skursta - nes valdžioje sėdi visiška TŪPOTA.... Merai pasakė - nafik tas siaurukas, renkame bėgius, darome dviračių trasą. Jiems neįdomu ar tuo siauruku kažkas važiuos ar ne, bus turistai ar ne, va ir traukinio Biržuose nereikia, ir ekspozijos ten nereikia, ir voobše siaurukas reikalingas tik dėl tremtinių. Girdi, mes turistus gausime, nes šalia eina Via baltica, (pasakykite man prašau, kiek dabar turistinių autobusų, važiuojančių maršrutu Vilnius - Rundalė - Ryga sustoja Biržuose, o Pasvalyje).
Žodžiu, visiškas gyvenimas šia diena, visiškas tūpumas, visiškas neturėjimas perspektyvinio mąstymo.... Žmonės, būkite geri, per ateinančius savivaldos rinkimus, meskite velniop tuos visus ponus iš valdžios.... Neturiu noro kaip Mozė laukti dar 20 metų, kol ta karta išmirs ir ateis į valdžią PASAULIO matę žmonės....
Comment
-
Mano, kad Alytaus ir Varėnos rajonų pavyzdžiu pramuš ES pinigus dviračių takui. Tai dar neaišku, ar Alytaus ir Varėnos rajonai juos pramuš. O kodėl būtinai dviračių takui pramušinėti? Negi smegeninė tokia tuščia, kad nedaeina, jog galima pramušti ir siaurukui. Ir kur kas daugiau. Be abejo, reikės daugiau ir prisidėti. Tačiau siaurukas vis dar valstybinis, tai ir ji gal prisidėtų tiesiogiai ar per LG.Paskutinis taisė Al1; 2014.04.25, 10:20.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąVakar teko garbės būti pasitarime dėl šio siauruko likimo... Pasitarime dalyvavo Pasvalio ir Biržų merai ir merų pavaduotojai bei kiti žmonės. Ką gi aš galiu pasakyti - dabar suprantu kodėl mūsų rajonai skursta - nes valdžioje sėdi visiška TŪPOTA.... Merai pasakė - nafik tas siaurukas, renkame bėgius, darome dviračių trasą. Jiems neįdomu ar tuo siauruku kažkas važiuos ar ne, bus turistai ar ne, va ir traukinio Biržuose nereikia, ir ekspozijos ten nereikia, ir voobše siaurukas reikalingas tik dėl tremtinių. Girdi, mes turistus gausime, nes šalia eina Via baltica, (pasakykite man prašau, kiek dabar turistinių autobusų, važiuojančių maršrutu Vilnius - Rundalė - Ryga sustoja Biržuose, o Pasvalyje).
Žodžiu, visiškas gyvenimas šia diena, visiškas tūpumas, visiškas neturėjimas perspektyvinio mąstymo.... Žmonės, būkite geri, per ateinančius savivaldos rinkimus, meskite velniop tuos visus ponus iš valdžios.... Neturiu noro kaip Mozė laukti dar 20 metų, kol ta karta išmirs ir ateis į valdžią PASAULIO matę žmonės....
Comment
Comment