Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Neries krantinės ir laivyba Vilniuje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Gerus absurdus varo Vilniaus meras... sarmata klausyti.....

o siaip jus man paaiskinkit kas isvis gali plaukti i ta verslo trikampi? ten juk trys ofisai ir bendrabutis. Galbut tada logiskiau butu buve iki Vingio parko?

Comment

Parašė ALV77 Rodyti pranešimą
      Gerus absurdus varo Vilniaus meras... sarmata klausyti.....

o siaip jus man paaiskinkit kas isvis gali plaukti i ta verslo trikampi? ten juk trys ofisai ir bendrabutis. Galbut tada logiskiau butu buve iki Vingio parko?
      Įtariu, kad laivyba žemiau upe yra ribojama. Gal dėl seklumų?
      Kitaip galima būtų plaukti daug toliau (Lazdynai, Bukčiai, Gariūnai). Tik gal ne tokiais lėtaeigiais laivais.

Comment

Būtų logiška nuo reVingio iki Balsių, stojant prie Vingio parko tilto, Verslo trikampio, Baltojo, Mindaugo, Šilo tiltų, galbūt Valakampių, jei būtų patogus persėdimas, Vakalampių paplūdimių ir t.t. Žinoma, turėtų būti talpus, patogus įlipti greitaeigis plokščiadugnis laivas, ir galbūt, su lengvojo ledlaužio klasė, kad prailginti navigacijos sezoną. Bet turim, ką turim...

Comment

Keista, kad net ten kur "klimatas kitoks", pavyko padaryt normalią sistemą. Pažiūrėkit į tuos sexy laivus ir koks paprastas, bebarjeris įėjimas padarytas. Plius, skirti laivybai ištisus metus.
          Man įdomu, kaip į bebkunsko laivelį pavyks įsinešti dviratį ir kaip be kitų pagalbos žmogus vežimėlyje ten pateks.

https://youtu.be/b-0jE3m-F4U?si=ycgUZjWkXZzmL_KV&t=93
          Paskutinis taisė Nikas; Vakar, 14:46.

Comment

Būtų padarę tokį, tai visi verktų, kad ne 1 mln. ištaškė, o 10 mln.

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
              JUDU Facebooke pakomentavo, kad keleiviai neturės dėvėt liemenių.
              Tai, kad jeigu iškrisi per bortą, tiesiog galėsi nueit į krantą.

Comment

Parašė Nikas Rodyti pranešimą
                Keista, kad net ten kur "klimatas kitoks", pavyko padaryt normalią sistemą. Pažiūrėkit į tuos sexy laivus ir koks paprastas, bebarjeris įėjimas padarytas. Plius, skirti laivybai ištisus metus.
                Man įdomu, kaip į bebkunsko laivelį pavyks įsinešti dviratį ir kaip be kitų pagalbos žmogus vežimėlyje ten pateks.

https://youtu.be/b-0jE3m-F4U?si=ycgUZjWkXZzmL_KV&t=93
                Imperijos sostinė, gali sau leisti.

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                  Būtų padarę tokį, tai visi verktų, kad ne 1 mln. ištaškė, o 10 mln.
                  Man nesuprantama logika: iš šimtų milijonų skirtų VT, kažkam į kišenę ir be realios naudos išmest 1 mln. yra OK, o realiai pagerinti viešąjį transportą ir parodyti klasę už 10 mln. jau ne OK. Visada galvoju, kad jei darai, daryk gerai ar geriausiai, o ne šiaip sau. Kita vertus, būtent pastarasis yra VMS modelis.

Comment

Bėda tame kad visiems neįtiksi - jūs norite geresnių laivelių už 10 mln, tai bus nepatenkinti visi kiti, kuriems tai per brangu (arba kurie mano kad to iš viso nereikia). Padarysi laivelių už 1 mln - liksit nepatenkinti jūs, kurie norite laivelių už 10 mln. Ką bedarysi (ar net nieko nedarysi) vistiek liks nepatenkintų. Paskaitykite komentarus po mero postais: perka troleibusus - o ko neplatinat gatvių. Tiesia naują gatvę - kodėl nėra darželių. Stato naują darželį - o kodėl nėra elektrinių autobusų, nes troleibusai tipo atgyvena. Net ir šiame forume - prašmėžavo gandas kad reikės dėvėti liemenes, iš karto "ot durniai, kaip čia dabar reikės nešioti", dabar gi pakomentavo kad nereikės ir iš karto sarkazmas "iškrisi per bortą ir nueisi į krantą". Ką bedarysi, vis tiek visi aplinkui lopai ir viskas negerai.
                    Man tai tie laiveliai visai patinka. Beveik tas pats kas Prahoje pagal usability (tik Prahoje nereikia papildomai mokėti, galioja integruotas bilietas). Ir beje, Prahoje tai irgi labiau pramoga turistams, nei kasdieninis keliavimo būdas. Bet juk niekas nesako, kad dabar nebegeriname VT, nes visi pinigai nukeliavo laiveliams. Vienas gi kitam netrukdo. O gal žiūrėk, prigis, Prahoje pvz prigijo, eilės būna prie tų keltų.

Comment

Smagi pramoga, kaip viešasis transportas - nesusipratimas. Iš verslo trikampio žmonių beveik nebuvo, prie Mindaugo tilto neįtiketinai daug.

Comment

Working...
                      X