Jei negali atsakyti už savo žodžius. Norėtusi čia matyti aukštesnį lygį nei delfio komentarai, kur kiekvienas durnelis rašo bet ką smaukydamas.
p.s. išsiaiškinome ir galima tai raukti.
Tai kad is Kauno beveik niekas neskraido, kokiems provincijos gyventojams? Tie arba us Rygos skrenda, arba is vilniaus.
Skraido. Aišku, ne tiek kiek iš Vilniaus (nes didelė dalis keliaujančių yra vilniečiai). Uždarinėti kažko nelabai verta, nes su oro uostais nėra taip, kad nesant oro uosto skrydžiai persikels kitur, o infranstruktūra kainuos pigiau (čia udriui dėl VNO).
Šiaip, jei Kaunas turtingės tai ir paklausa skrydžiams iš KUN pradės didėti, automatiškai didės ir pasiūla. Kauniečiai tiesiog turi pradėti daugiau skraidyti.
Skraido. Aišku, ne tiek kiek iš Vilniaus (nes didelė dalis keliaujančių yra vilniečiai). Uždarinėti kažko nelabai verta, nes su oro uostais nėra taip, kad nesant oro uosto skrydžiai persikels kitur, o infranstruktūra kainuos pigiau (čia udriui dėl VNO).
Šiaip, jei Kaunas turtingės tai ir paklausa skrydžiams iš KUN pradės didėti, automatiškai didės ir pasiūla. Kauniečiai tiesiog turi pradėti daugiau skraidyti.
Manau vyksta tikrai pozityvūs poslinkiai, nes paslaugų centrų įsikūrimas pajudo smarkokia ir Kaune. Manyčiau tai duos postūmį didesniam keleivių srautui. Neatsimenu kuri Airijos ar UK įmonė atidarė Kaune filialą nes buvo kažkoks skrydi tiesioginis, bet net uždarius skrydį nemato paskatų ką nors keisti, nes pasiteisino.
Atsakau taip - Lietuvai pilnai užtektų vieno oro uosto. Kiek sutaupoma uždarius kitus? Dar klausimų kyla? Beje, kodėl Vilniuje tiek daug emigrantinių krypčių? Ir tiek daug low costų?
Nesutinku, kol Kaunas neatgaus sostinės statuso, toldėl visos Lietuvos ir gal net pasaulio problemos bus kildinamos iš Vilniaus. Nors mano manymu, tai iš esmės nieko nekeistų. Bet vieno miesto patriotai mano kitaip. Gal visgi ryžtis tokiam eksperimentui?
Nesutinku, kol Kaunas neatgaus sostinės statuso, toldėl visos Lietuvos ir gal net pasaulio problemos bus kildinamos iš Vilniaus. Nors mano manymu, tai iš esmės nieko nekeistų. Bet vieno miesto patriotai mano kitaip. Gal visgi ryžtis tokiam eksperimentui?
Pirma reikia kad visi kauniečiai įkeistų savo turtą šalies ekonomikos nuostoliams padengti, o jei kas nesutiks, už tuos laiduotų Udrius.
Jis gi įsitikinęs, kad visai Lietuvai būtų nepaprastai naudinga palikti tik KUN. Orakulas, ne kitaip. Gal dar įžvelgtų ar verta balsuoti už Viktorą, jis gi sakė kad per 2 metus gražins 200'000 emigrantų, o po 4 metų pakels Lietuvos ekonomiką į kosmines aukštumas.
Kol oro uostas rentabilus, jį verta išlaikyti, nesvarbu kiek mažas jis būtų. Jei būtų kažkiek skrendančių ir jis galėtų padengti savo kaštus, būtų verta turėti keleivinius skrydžius net iš SQQ. O dėl noro būti dideliems, kietiems ir turtingiems, čia jau paklausos konkrečioje vietoje klausimas. t.y. kai kauniečiai pradės daug ir dažnai skraidyti, atsiras ir daug skrydžių iš KUN.
Comment