Parašė Al1
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno troleibusų fotogalerija
Collapse
X
-
Gal pasirodysiu "balta varna", bet mano nuomone nėra gerai kai šitaip keitinėjamos spalvos. Vertėtų išlaikyt vieningą spalvą. Vilniaus autobusų pavyzdys man neatrodo geras. Arba jeigu jau taip norima tos raudonos spalvos, tada jau perdažinėt ir Solarius, bus ir troleibusai, ir autobusai vienodos raudonos spalvos.
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimąSpalva sodri raudona, panaši į dyzelinių "Solaris" autobusų.
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąKam investuoti į dažymą jei vistiek pirks naujus troleibusus?
Comment
-
Parašė OneMillion Rodyti pranešimą344 vienas iš paskutiniųjų perdažytų šia savaitę
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimąTaip, pilnas, viduje perdažytas.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKada ir kiek? Ir ar iš viso pirks?
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąTaip, dar šių metų planuose viešųjų pirkimų spalio mėnesio parašyta 65 naujų troleibusų įsigijimas,bet po tokio veiksmo, kad dažo senus troleibusus, manau čia blefas ir melagystės.
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąNa tai 50 + 15 ir gaunasi tie 65 troleibusai. Juk naujas nebūtinai reiškia ką tik pagamintą - tai gali reikšti ir dar nematytą, neregėtą.
Svarbu, kad išvis juos pirks, nors dar neaišku.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Traf Rodyti pranešimąGalbūt galėsite įkelti fotografiją ir iš troleibuso vidaus? Būtų labai įdomu apžiūrėti įdėmiau
Ir iš vidaus, nuo galo:
Nuo priekio:
Comment
-
Gal raudona spalva šiam modeliui ir labiau tinka, bet manau išlaikyti vyraujantį žalią troleibusų dažymą būtų verta vien dėl ženkliškumo - dabar miesto gatvėse visos viešojo transporto rūšys turi savo atskirą spalvą - raudoną autobusų, žalią troleibusų ir geltoną mikroautobusų. Tai netgi simboliška.
Comment
Comment