Iki naujųjų Kaune turi būti 20 šitų troleibusų. O iki vasaros likusieji.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Nauji Kauno troleibusai Solaris Trollino 12
Collapse
X
-
O talpumas nesvarbu? O kiek daugiau ar mažiau kainuotų aptarnavimas pailgintų(su priekaba)? Nes Vilniuje nepakenktų ir 18 metrų troleibusai.Paskutinis taisė Eimantas; 2006.12.06, 19:37.
Comment
-
Smagus Vilniuj vaizdas piko metu Senosios Škodos užkimštos iki paskutiniųjų laisvų centimetųMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTai kad ir naujieji prailginti Solariai būna užkimšti. Piko metu būtų galima daugiau troleibusų/autobusų išleisti į gatves.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTai kad ir naujieji prailginti Solariai būna užkimšti. Piko metu būtų galima daugiau troleibusų/autobusų išleisti į gatves.
Seip situacija baisoka, nes is gedo prospekto po darbo vaziuot i bet kuria puse beveik neimanoma, turi praleist keleta atvaziuojanciu autobusu arba troleibusu nes jie buna sausakimsi...Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Na va... Šiandien teko įsitikint, kad naujieji Soliariai nepasižymi itin dideliu patvarumu 17.50 Taikos pr. iškart už aklųjų sankryžos pravažiavau stovintį nuleistom šleikom 3 nr Kaip tik kai važiavau pro jį privažiavo tech. pagalba. Gedimas tikriausiai variklio srity, nes buvo atkeltas variklio gaubtas.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė eresix Rodyti pranešimąkadangi as kasdien naudojuos visuomeniniu transportu galiu pasakyti, kad naujieji "soliariumai" man labai patiko, vietos siek tiek maziau, bet nors kelione normali buna - vanduo ant galvos nelasa ir pugos viduj nesiaucia ir "valina" zymiai geriauMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa va... Šiandien teko įsitikint, kad naujieji Soliariai nepasižymi itin dideliu patvarumu 17.50 Taikos pr. iškart už aklųjų sankryžos pravažiavau stovintį nuleistom šleikom 3 nr Kaip tik kai važiavau pro jį privažiavo tech. pagalba. Gedimas tikriausiai variklio srity, nes buvo atkeltas variklio gaubtas.
Turbūt vaikiškos ligos (pvz. neprisukti varžtai ) lenda.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa va... Šiandien teko įsitikint, kad naujieji Soliariai nepasižymi itin dideliu patvarumu 17.50 Taikos pr. iškart už aklųjų sankryžos pravažiavau stovintį nuleistom šleikom 3 nr Kaip tik kai važiavau pro jį privažiavo tech. pagalba. Gedimas tikriausiai variklio srity, nes buvo atkeltas variklio gaubtas.
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąPūgas, speigus, lietus dar pamenu nuo mokyklos laikų Jei batareika pakliūdavo - džiaugdavaus, nes jos nepalyginamai šiltesnės už Škodas
Comment
-
Aš kažko galvojau, kad jos net ne čekiškosMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Dėdė pasakojo, kad kai buvo vaikas (prieš ~20+ metų) su batareika nuo kalno važiavo belekokiu greičiu. Lyg jis minėjo kad 100km/h. Bet kažkaip pats netikiu Nors anie tikrai greitai važinėja.
O dėl pačių troleibusų - man nepatinka kėdės, kur būna po 4 vienos į kitas atsuktos. Kažkaip nežiūrėsi žmogui visą kelią į akis.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąMan irgi nepatinka tokios sėdynės, bet žemagrindžiuose ratų arkos užima salono erdvę ir pagal jas jau reikia komponuoti.
Comment
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimąPabandykit atsisesti soliariuje i priekines sedynes...Nezinau kokiu budu ten reikia susiresti.. bet man ten ne pro kur ko jos nelindo.
O vakar važiavau salotiniu troleibusu, tai atkreipiau dėmesį, kad galinė sėdynė (ant galinio rato, kur yra ne 4, bet 2 vietos), atsisukusios į galą, turi labai daug laisvos vietos kojoms. Tilpo kojos, ir gitara, šonu pasukt t.y. taip, kad šalia sėdinčiam vietos nemažėtų.
Comment
Comment