Labai išsamus fotoreportažas. Didelis ačiū Arsiakui. Žiūriu Panevėžyje karaliauja Neoplanai. Tiesa verta paminėti, kad kai kurios photo nelabai kokybiškos. Bet apibendrinus, tikrai puikus darbelis.
Kurioj čia vietoj? Panašu į Klaipėdos ir Ateities gatvių sankryžą prie "Babilono", bet logiškai stotelė neturėtų ten stovėt lygiagrečiai su tuo 9-aukščiu, kitur neišneša smegeninė man
Dėkui Arsiakai už foto. Labai įdomus tas "naujausias pirkinys". Kas žino koks jo modelis, nes aš tokį pirmą kartą gyvenime matau?
Mettal, niekuo negaliu padėti, nes ir pats bandžiau ieškoti modelio, bet nepavyko. Gal kas žinos. Šiaip autobusas gana patogus.
Parašė Kosovo
Kurioj čia vietoj? Panašu į Klaipėdos ir Ateities gatvių sankryžą prie "Babilono", bet logiškai stotelė neturėtų ten stovėt lygiagrečiai su tuo 9-aukščiu, kitur neišneša smegeninė man
Pirma ir antra nuotraukos darytos ten, kur tu ir sakai. Autobusas stovi Klaipėdos g. stotelėje (kryptis - Aguonų g.), na o aš fotografavau iš Savitiškio g., nes nespėjau privažiuoti arčiau. Trečia foto daryta Smėlynės g. ant tilto per Nevėžį. Ketvirta foto - važiuojant namo.
Rytoj bandysiu nuvažiuoti į autobusų parką. Labai noriu pagauti vienintelį Karosa B841, nes vakar stovėjo labai toli, o iš kitos pusės užstojo vilkikas.
Jie buvo antrieji ar trėtieji(nepamenu,nes man atrodo kad antrasis buvo Neoplan N407 2119),jie gauti kelių mėnesių skirtumu ir dar puikiai pamenu kai jie visi keturi beveik pastoviai dirbdavo 3 maršrute,beje pas visus keturis buvo sumontuoti patys pirmieji elektroniniai komposteriai Panevėžyje.
Jie buvo antrieji ar trėtieji(nepamenu,nes man atrodo kad antrasis buvo Neoplan N407 2119),jie gauti kelių mėnesių skirtumu ir dar puikiai pamenu kai jie visi keturi beveik pastoviai dirbdavo 3 maršrute,beje pas visus keturis buvo sumontuoti patys pirmieji elektroniniai komposteriai Panevėžyje.
Be to, viename iš jų, t.y. mėlynajame, buvo įgarsintos stotelės. Stotelių pranešimai veikė kelis mėnesius.
O paskui? Sugedo ar vairuotuotojams atsibodo pranešinėti stoteles?
Kiek pamenu, tai čia buvo viena iš užmojo "autobusai akliesiems" dalių. Planuota sudėt į visus, o tas kalbantis buvo eksperimentinis, o kaip viskas dažniausiai baigiasi ant popieriaus, tai visi žinom.
Labai labai reikia bet kurio iš paskutiniųjų Panevėžio Ikarus-280 nuotraukos, pageidautina modelio su durimis iš 4 dalių. Kiek žiūrėjau fotobus`e-neradau. Būčiau labai labai dėkingas
Comment