Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

2011-12-02 87 maršrutu važiavo Neoplan N4407 Centroliner #592
    2011-12-06 87 maršrutu važiavo Mercedes-Benz 0520 Cito #029.

Galiu pasakyti, kad net didžiausio keleivių srauto metu šie (mažesnieji) autobusai ganėtinai neblogai su juo susidoroja. Blogiausiu atvėju visos sėdimos vietos būna užimtos, o kokie keli žmonės stovi. Vežėjo vietoje kurį laiką tik juos ir leisčiau į šį maršrutą ir stebėčiau sitaciją (, o gal jie taip ir daro ;D).
    Pamenu, vieną š.m. spalio dieną paleidus į maršrutą vieną iš tų "Senamiesčio autobusiukų", ten net pajudėti nebuvo kur. Volvo 7700 autobusiuose dažniausiai būna pilna laisvų vietų. Taigi, manau, jog tinkamiausi šiam maršrutui ir yra Mercedes-Benz 0520 Cito, ar Neoplan N4407 Centroliner.
    Paskutinis taisė Luky2; 2011.12.06, 20:46.

Comment

Ir į Panerių maršrutus galėtų leisti midibusus, savaitgaliais tai tikrai.

Kas dėl 87, manau, galima būtų kursavimą savaitgaliais grąžinti. Neoplanui/Citui keleivių neturėtų būti per mažai, o didesnių autobusų ten ir nereikia.
      Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
      Marsrutai.lt tinklaraštis!
      SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Luky2 Rodyti pranešimą
        2011-12-02 87 maršrutu važiavo Neoplan N4407 Centroliner #592
        2011-12-06 87 maršrutu važiavo Mercedes-Benz 0520 Cito #029.

Galiu pasakyti, kad net didžiausio keleivių srauto metu šie (mažesnieji) autobusai ganėtinai neblogai su juo susidoroja. Blogiausiu atvėju visos sėdimos vietos būna užimtos, o kokie keli žmonės stovi. Vežėjo vietoje kurį laiką tik juos ir leisčiau į šį maršrutą ir stebėčiau sitaciją (, o gal jie taip ir daro ;D).
        Pamenu, vieną š.m. spalio dieną paleidus į maršrutą vieną iš tų "Senamiesčio autobusiukų", ten net pajudėti nebuvo kur. Volvo 7700 autobusiuose dažniausiai būna pilna laisvų vietų. Taigi, manau, jog tinkamiausi šiam maršrutui ir yra Mercedes-Benz 0520 Cito, ar Neoplan N4407 Centroliner.
        tai galima suprasti, kad visą savaitę 87-ame maršrute dirbs midi klasės autobusai
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Dabar kažkaip juos labai mėto tai šen, tai ten. 11 midibusų (įskaitant 2 Van Hool, kurių pastaruoju metu nematau) pilnai pakaktų 11, 15, 21, 52A, 87 maršrutams - 2 būtų dar rezerviniai. Deja, situacija paprastai pas mus tokia, kad rezervui reikia vos ne tiek pat autobusų, kiek ir paprastam išleidimui į maršrutus .
          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
            Dabar kažkaip juos labai mėto tai šen, tai ten. 11 midibusų (įskaitant 2 Van Hool, kurių pastaruoju metu nematau) pilnai pakaktų 11, 15, 21, 52A, 87 maršrutams - 2 būtų dar rezerviniai. Deja, situacija paprastai pas mus tokia, kad rezervui reikia vos ne tiek pat autobusų, kiek ir paprastam išleidimui į maršrutus .
            bet gi ne visi pertraukiamais grafikais 21-ame maršrute dirba midi klasės autobusiukai

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
              bet gi ne visi pertraukiamais grafikais 21-ame maršrute dirba midi klasės autobusiukai
              Aš nesakau, kaip dabar yra. Sakau, tik kaip galėtų būti.

Comment

tai galima suprasti, kad visą savaitę 87-ame maršrute dirbs midi klasės autobusai
                Greičiausiai kad ne ;D. Šiandien 87 maršrutu važiavo Säffle 5000 nr.831 ir buvo pustuštis. Nenuostabu, kad po to trūksta trumpų autobusų ir būna kaip kad vakar, kuomet 46 maršrutu pertraukiamu grafiku važiavo dvi ilgos Karosos (šiandien jau nebe ;D).

Comment

manau, kad nieks nemuš, jei čia įkelsiu

paslauga zuikiams autobuse Volvo 7700 #766

nuotrauka 1024*768 dydžio

Comment

atrodo, kad 1653 troleibusas mėnesį stovės antrajame parke dėl galinio tilto problemų

Comment

#1654, #1658 jau atkurtos senosios kabinos vairuotojų stažavimui!
                      Paskutinis taisė rvr; 2011.12.08, 10:26.

Comment

Parašė rvr Rodyti pranešimą
                        #1654, #1658 jau atkurtos senosios kabinos vairuotoju stazavimui!
                        Dar 1629
                        Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
                          Dar 1629
                          Parašė rvr Rodyti pranešimą
                          #1654, #1658 jau atkurtos senosios kabinos vairuotojų stažavimui!
                          Dar 2623 mačiau su pilnai įrengta kabina.

Comment

807 jau su įrengrtomis orlaidėmis.
                            O grįžtant prie Neoplanų diskusijos, tai Neoplanų 11 maršrute nebus.

Comment

Parašė 1132

Dar 2623 mačiau su pilnai įrengta kabina.
                              Tikiuosi, tik stažavimui pilnas kabinas daro? Nes perspektyva, kad keleiviams liks 2 durys vietoje trijų, nelabai džiugina.
                              Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                              Marsrutai.lt tinklaraštis!
                              SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
                                807 jau su įrengrtomis orlaidėmis.
                                O grįžtant prie Neoplanų diskusijos, tai Neoplanų 11 maršrute nebus.
                                o tai kas važinės 11-u maršrutu? MB Cito? Vanhool? Saffle?

Comment

o tai kas važinės 11-u maršrutu? MB Cito? Vanhool? Saffle?
                                  Kiti,Neoplanai gali ten pasirodyti tik jeigu jie išvažiuos iš rezervo.

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                                    Tikiuosi, tik stažavimui pilnas kabinas daro? Nes perspektyva, kad keleiviams liks 2 durys vietoje trijų, nelabai džiugina.
                                    Ne tu neteisus, su laiku anksčiau ar vėliau visiems troleibusams bus gražinamos kabinos, užtat jau po truputi troleibusams įrenginėja kabinas ir kuo toliau tuo daugiau troleibusu vis daugės su kabinom. Manau kad Zlino miesto troleibusai numeriai pvz: 2114, 2115, 2120, 2121, 2122, 2128 bus su įrengtom kabinom, kurie į Lietuvą atkeliavo be kabinų, nes buvo įrengta tik puskabinė ir troleibusai 2125, 2126, 2127, 2129, 2130, 2135, 2136 ( nežinau iš kurių miestų šie troleibusai).

Comment

2125, 2126, 2127, 2129, 2130, 2135, 2136 atkeliavo iš Opavos ir Pardubicės. 2127 kabina buvo įrengta, nes buvo suremontuotas 1-ame parke, po to perduotas 2-am. 1-as parkas iki priekinių durų isterijos įrenginėdavo kabinas visiems be išimčių troleibusams, kurie jų neturėjo.

Dėl dabartinių kabinų atstatymų - kažkokia betvarkė. Tikrai nebus tiek stažavimui skirtų troleibusų. Bet labai abejoju, ar visi gaus tas kabinas. Geras pavyzdys - poremontinis 2626. Nu man atrodo, jeigu jau įstatinėjam visiem kabinas, tai remontas kaip tik geras metas tai padaryti - bet kabinos jame tai nėra (!) . Kol kas kabinas turi tik "išskirtiniai" nepertraukiamu grafiku dirbantys troleibusai. Visi vairuotojai lygūs, bet kai kurie lygesni...

Jau dabar aišku, kad daugelis vairuotojų yra labai nepatenkinti, kad reikia darinėti priekines duris. Apskritai, kiekvienas autobusas ar troleibusas - atskira respublika su sava santvarka. Vienas troleibusas išleidžia pro priekines duris normaliai, kitas su dideliais niurzgėjimais, kitas išvis neleidžia. Kai kuriuose Solariuose jau yra grąžinti lipdukai, raginantys lipti pro vidurines ir galines duris. Vienų Karosų kabinos jau užbarikaduotos, kaip po senovei, kitose - niekas nekeista. Kai kurie ispaniški ir vokiški mersai, kurių kabinos net nebuvo perdarytos, irgi turi lipdukus ant priekinių durų ir pro jas neleidžia.

Reikia vieną kartą aiškiai nurodyti keleivių įlipimo/išlipimo į transporto priemonę tvarką, visus autobusus ir troleibusus "sulyginti" ir baigti šitas nesąmones. Nes kol kas vyrauja totali anarchija, nuo kurios nukenčia ne kas kitas, o tas pats keleivis.

Comment

Parašė 1132 Rodyti pranešimą
                                        Ne tu neteisus, su laiku anksčiau ar vėliau visiems troleibusams bus gražinamos kabinos, užtat jau po truputi troleibusams įrenginėja kabinas ir kuo toliau tuo daugiau troleibusu vis daugės su kabinom. Manau kad Zlino miesto troleibusai numeriai pvz: 2114, 2115, 2120, 2121, 2122, 2128 bus su įrengtom kabinom, kurie į Lietuvą atkeliavo be kabinų, nes buvo įrengta tik puskabinė ir troleibusai 2125, 2126, 2127, 2129, 2130, 2135, 2136 ( nežinau iš kurių miestų šie troleibusai).
                                        kažkaip nemanau, jog 2114, 2115, 2120, 2121, 2122, 2125, 2126, 2129, 2130, 2135, 2136 gaus pilnas kabinas/\

Comment

Visi autobusai turi atidarinėti priekines duris tik įlipimui. Jeigu neatidaro, tai keleivis turi teisę skųstis. Kita vertus, aš lipčiau pro priekį tik jei norėčiau pirktis bilietą ar būtų labai daug žmonių.

Comment

Working...
                                          X