Šiandien keleivių srautai bus skaičiuojami ir T15 pamaininiame grafike.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė rvr Rodyti pranešimąDar viena naujiena: į gatves išvažiavo perdažytas 3016.
Comment
-
Parašė Erikass Rodyti pranešimą
Tai gal nuotrauką turi bent jau?
Comment
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
Labai panašu į 3020. Irgi su baltu gar. nr. , tik be kalpokų. 3030 vat su jais.
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąO perdažytas į tą pačią šviesiai raudoną spalvą, į tą ''naująjį dizainą be dizaino'', ar kažkaip kitaip?
Comment
-
Parašė rvr Rodyti pranešimąDar viena naujiena: į gatves išvažiavo perdažytas 3016.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąMačiau ir aš sutemose tą 3016 - nieko ypatingo nesimatė, be to, kad baltas garažinis.
Comment
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąČia apie ilgus turima omeny? Be abejo važinėja, kasdien.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimą
Ne. Apie tuos trumpus, kurie buvo gauti nauji, nes pavažiavus kol buvo dar visai nauji, tai neatrodė, kad ilgai temps. Ten dar buvo kažkoks hibridas, kurį gal tik pirmą mėn. teko gatvėse matyti.
O dujinius trumpus Castrosua galima pamatyti įvairiuose maršrutuose (ypatingai 42, 82, 23 ir kituose). Užmiesčio maršrutuose kone pagrindas dujinių ispanų (atmetus dujinius Man ir Solaris)
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąAčiū už info. Pasirodo tiesiog man netenka su jais prasilenkti ir užmatyti Dėl hibrido tai kažkaip buvau beveik tikras, kad jis dėl kokio gedimo numestas į patvorį.
Kokia situacija su kitų miestų hibridais, neturiu informacijos.
Comment
Comment