Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Nuo vakar 49 2 grafikus aptarnauja Meteorit Turas.
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Kas dažniausiai važiuoja 115? Noge ar Neoplaniukai?
      Ir dar, kur dar apart 88 važinėja Fiatai?

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
        Kas dažniausiai važiuoja 115? Noge ar Neoplaniukai?
        Ir dar, kur dar apart 88 važinėja Fiatai?
        115 būna ir tų ir tų.
        Fiatai tik 88 , kai jį privatizuos, tai Fiatus gal nurašys.

Comment

Ne per anksti Fiatus nurašyt? Jie gi tik 2011 gamybos. Turint omeny kad dar tikrai liks kad ir tie patys 990-999 Neoplanai, būtų mažų mažiausiai neprotinga juos nurašyti.

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
            Ne per anksti Fiatus nurašyt? Jie gi tik 2011 gamybos. Turint omeny kad dar tikrai liks kad ir tie patys 990-999 Neoplanai, būtų mažų mažiausiai neprotinga juos nurašyti.
            Kalba ėjo apie midibusus (590-594), o ne apie ilgus (990-999). Beje, dažnai pastebiu, jog vienas (ar bent du) autobusai 115-am - Fiat Ducato.
            Daugiau mano nuotraukų >>
            Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Tai aš iš pradžių ir kalbėjau apie Neoplaniukus, o ne apie ilguosius tesiog turint omeny, kad būtent tie ilgi tikrai liks, tai būtų mažų mažiausiai neprotinga nurašyti 10 metų jaunesnius autobusus.

Comment

Ko gero, šiandien tikriausiai jau paskutinė diena, kai į 1G/2G savaitgaliais leidžia ilgus autobusus. Nuo rytojaus greičiausiai vėl bus trumpi.
                Paskutinis taisė denisas; 2017.09.30, 12:12.

Comment

Kiek klausiau sįspo, atsakė, kad kolkas neplanuojama keisti autobusų talpos. Realiai ir savaitgalį ilgus galima leisti 6G maršrute

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                    Kiek klausiau sįspo, atsakė, kad kolkas neplanuojama keisti autobusų talpos. Realiai ir savaitgalį ilgus galima leisti 6G maršrute
                    Tai tada tokiu atveju, trumpus autobusus paleis tik lapkritį. Ir šiaip, spalį bus nekažką, nes dabar 1G ir 2G ilgais autobusais savaitgalį tik orą veža.
                    Paskutinis taisė denisas; 2017.09.30, 14:40.

Comment

Mhm, turbūt neteko matyti keleivių srautų pavakary. Su tokiu kursavimo dažniu, koks yra dabar, turi būti ilgi autobusai.
                      Iš bėdos 2G galima apsieiti ir su trumpais, bet žinant kai kurių įsitikinimus "greitas nuveš greičiau", trumpi būna kaip silkės statinėse, ko pasekoje kelionė tampa nekomfortabili.
                      Lygiai tą patį galiu pasakyti ir apie 1G

Comment

1G privalo išlikt ilgi ir ,Denisai, tikrai ne oro vežiojimas ten, dažnai pilni jie būna. Dėl 2G tikrai nieks nesupyktų, nebent sekmadieniais krikščionys po mišių

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                          1G privalo išlikt ilgi ir ,Denisai, tikrai ne oro vežiojimas ten, dažnai pilni jie būna. Dėl 2G tikrai nieks nesupyktų, nebent sekmadieniais krikščionys po mišių
                          Vat būtent, kad su tokiu dažniu turi būti ilgi. Na, jei ir padažninti (nežinau kiek autobusų pridėti - 2 ar 4), tai irgi leisti ilgus. Jei kalbėtume apie 6G - pridėjus du autobusus, galima dažnesniu intervalu leisti trumpus. Arba kaip tik nupirkti 15 metrų ilgio autobusus, kurie kaip tik pasitarnautų užmiesčio maršrutuose (kad ir 6G) savaitgaliais.

Comment

Šiandien 19-am žemagrindžiu grafiku 184.
                            Ir šis savaitgalis paskutinis 2017-ais metais, kai užmiesčio maršrutuose dirba ilgi autobusai savaitgalį.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                              Šiandien 19-am žemagrindžiu grafiku 184.
                              Ir šis savaitgalis paskutinis 2017-ais metais, kai užmiesčio maršrutuose dirba ilgi autobusai savaitgalį.
                              Šis savaitgalis dar tikrai nepaskutinis. Pagal ankstesnius metus ilgi autobusai dirba iki spalio mėn., priešpaskutinio savaitgalio imtinai.
                              Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimą

Šis savaitgalis dar tikrai nepaskutinis. Pagal ankstesnius metus ilgi autobusai dirba iki spalio mėn., priešpaskutinio savaitgalio imtinai.
                                Nu ir netikėk, ką sakau.. man vairuotojas pasakė, kad nuo kito savaitgalio trumpi bus (bent jau 19-am).

​​

Comment

Paskutinę 88 VVT valdymo dieną važiavo 196. Iki šiol teko matyti tik Fiat'us. Švieslentėje rodė žemagrindį, nors pagal grafikus 88 žemagrindžio nebuvo.

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
                                    Paskutinę 88 VVT valdymo dieną važiavo 196. Iki šiol teko matyti tik Fiat'us. Švieslentėje rodė žemagrindį, nors pagal grafikus 88 žemagrindžio nebuvo.
                                    Pasitaikydavo gana dažnai tiek midibusų Koch, tiek ir Neoplaniukų. Tad nieko stebėtino, ypatingai savaitgalį

Comment

Kiek pavyko užmatyti, tai 88-as vežioja orą (duomenys rytinio stebėjimo)

Comment

Važiavau 88-u Nr. V7009 nuo Aušros vartų iki Vinco Kudirkos aikštės, tai buvau vienintelis keleivis. Aušros vartų stotelėje vairuotojas net nenorėjo iš pradžių sustoti, bet pamatęs, kad aš tikrai jo laukiu, sustojo kiek už stotelės. Dar 88-u dirba V7011 ir V7018. Šie autobusai raudoni, iš išorės pavaizduota maršruto trasa. V7009-am kelios sėdynės, skirtos neįgaliesiems (taip pat ir atrama neįgaliųjų vėžimėliams), yra žalsvos spalvos ir tuo išsiskiria iš visų kitų sėdynių, kas estetiniu požiūriu atrodo gal kiek keistai, bet čia tik mano nuomonė. Beje, tai, kad gatvėse pasirodė V7018, perša mintį, kad privatininkas jau turi bent 18 autobusų, t. y. 50 % daugiau, negu jų reikia išleisti į maršrutus. Galvoju, gal kartais tuo bus pasinaudota, kad perdažyti baltus autobusus raudonai?.. Nes kitaip galėjo gi duoti jiems nuo šiandien dar bent vieną maršrutą. Nebent vairuotojų jiems trūksta gal.
                                        Paskutinis taisė Marius555; 2017.10.02, 10:59.

Comment

Na bent jau praeitą savaitę Stotyje ant stulpo, kur stoja 41, mačiau skelbimą, jog ieško vairuotojų 41-am maršrutui.
                                          971 23-am

Comment

Working...
                                          X