Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Esmė net ne centų mokėjime (kalbi jau kaip vienas kaunietis), o savigynoje. Jau ne kartą minėjau: asocialo vien mandagiais žodžiais (pagal instrukciją) neišprašysi.
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

73 - 998.
      Paskutinis taisė denisas; 2017.08.09, 11:56.

Comment

Vakar 17 autobusu spėjo padirbėti bent 3 autobusai. Ryte, 9:36 reisu iš Antakalnio žiedo, išvažiavo trumpas Volvo, numerio, deja, neįsidėmėjau.

14:53 į Karačiūnų stotelę Antakalnio kryptimi atriedėjo 889, kuris net nepajudėję iš Karačiūnų stotelės pradėjo rūkti ir baisiai smirdėti. Vairuotojas išlipo, užpylė vandens ant padangos, bet autobuso neužkūrė. Visi keleiviai išlipo, nusiteikę perlipti į kitą autobusą. Buvo net tokių, kurie Svirkos didelį autobusą iš Švenčionių susitranzavo. Bet po kelių minučių 889 užsikūrė, Svirka nesusigundę keleiviai sulipo ir sėkmingai nuvažiavo iki Antakalnio žiedo. Bet, kaip suprantu, 889 po to jau skubėjo tiesiai į parką...

O belaukiant Karačiūnų stotelėje į Antavilių pusę dar ir 651 nuriedėjo.

Tai tokie vasariški pasivažinėjimai Nemenčinės plente.

Comment

Vakar 82-am irgi įvyko autobusų kaita, tiesa, ne tokia didelė, kaip pas kolegą (kolegę) Anjani:

720 dirbo 82-am maršrute. Reisu 15:32 nuo Salininkų sodų link Stoties atvažiavo ir nustebau, kad pas jį veikia kondicionierius. O gi priežastis paprasta - kaista variklis ir įšilo galinis pečiukas. Nuėjo keleiviai pasiskųsti, kad salone pečiukas veikia, tai Kelininkų stotelėje vairuotojas paskambino mechanikams ir gavo nurodymą važiuoti į parką. Reisu 16:06 iš Stoties nebuvo jokio 82-o, o išvažiavo 17:20 jau 890 su tuo pačiu vairuotoju. Pagal grafiką turėjo būti 17:37 Salininkų soduose, tačiau kažkokiu būdu (spėju, dalis priklauso ir nuo sąmoningo vairuotojo gumos užtemimo) atvažiavo su 17 (!) minučių vėlavimu.
          Daugiau mano nuotraukų >>
          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Iš stoties 890 išvyko apie 17:32, t.y. su 12 min. vėlavimu. Toks vėlavimas tikrai ne dėl vairuotojo kaltės. Jis matomai nė nežinojo, kad jam teks grįžti į savo paties grafiką su kitu autobusu. Ir šiaip 890 ilgai neatvažinėjo - 20:09 išvyko iš stoties į autobusų parką.

Comment

Pakaitinis autobusas atvažiavo vietoje 890, ar buvo antras reisas, kuris neįvyko?

Comment

3007 su pilno apklijavimo reklama

Comment

2G šiandien gan įdomus - ten 7/8 dirbančių autobusų yra Volvo 7700A (704, 707, 740, 741, 745, 772, 774) ir vienas kito modelio - 991.
                  3G 786;
                  46 kaip ir praeitą penktadienį, taip ir šį - ilgas autobusas, šįkart Karosa;
                  48 labai retas svečias - 816 iš rezervo, matomai vietoje 780, kurį aš mačiau prieš 8:30 tempiamą TP vilkiko link Mandarino su sugedusiomis galinėmis durimis.
                  Paskutinis taisė denisas; 2017.08.11, 11:14.

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
                    2G šiandien gan įdomus - ten 7/8 dirbančių autobusų yra Volvo 7700A (704, 707, 740, 741, 745, 772, 774) ir vienas kito modelio - 991.
                    3G 786;
                    48 labai retas svečias - 816 iš rezervo, matomai vietoje 780, kurį aš mačiau prieš 8:30 tempiamą TP vilkiko link Mandarino su sugedusiomis galinėmis durimis.
                    786 vietoj Velobuso.

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
                      Čia rezervas vietoje 984, dėl kurio ryte man reikėjo pasinaudoti 3G paslaugomis. Šiuo metu jau grįžęs į parką.

Comment

19maršruto Amber'is su neveikiančiom priekine ir galine švieslentėm, ir šiaip visas toks barškantis, pabyrėjęs atrodo. Ne per greit išklero, kaip berods tik kokių 5 metų senumo troleibusas?

Comment

Visus jūsų stebėjimus, jog ilga Karosa vietoje sugedusio ispano, šiandien perspjauna toks vaizdelis:
                          Prie sugedusio 479 Mercedes atvažiavo #140 techninė pagalba ir... mobilios ratų keitimo/remonto dirbtuvės Ikarus 260 (280) #446.

Comment

Prieš kelias valandas važiuojant šalia AP, pastebėjau kad bent vienas iš Oslo Manų jau turi garažinį numerį ir juodą VVT logotipą. Įdomu kaip bus su ketvirtosiomis durimis...

Parašė keleivis13 Rodyti pranešimą
                            19maršruto Amber'is su neveikiančiom priekine ir galine švieslentėm, ir šiaip visas toks barškantis, pabyrėjęs atrodo. Ne per greit išklero, kaip berods tik kokių 5 metų senumo troleibusas?
                            Žinant, kad tai buvo bandymas iš įvairių dalių surinkti troleibusą, ir tai, kad kelis metus jie buvo beveik neprižiūrimi, tai nieko stebėtino.

Comment

Naudos maršrutuose, kuriuose yra didelis keleivių srautas. Lygiai taip pat, kaip ir 3006-3009 ir 4012

Comment

Šiandien važiavo kažkur 1, turbūt testavo

Comment

Greičiau važiavo į 1 troleibusų parką įdėti el.bilieto komposterius

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                    Naudos maršrutuose, kuriuose yra didelis keleivių srautas. Lygiai taip pat, kaip ir 3006-3009 ir 4012
                                    Ir lygiai taip pat neatidarinės ketvirtų durų, taip priversdami keleivius tiesiog palikti talpų galą tuščią, nes vėliau prisigrūdus sausakimšam autobusui jie neišlips?

Comment

Priklausys nuo vairuotojų. Greituosiuose tikrai atidarinės, kai bus sausakimša. Užmiesčio maršrutuose - kitas klausimas.

Comment

36 874!! Paskutinį kartą poilsio dieną šitą autobusą teko regėti net prieš 2 metus.

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                                          36 874!! Paskutinį kartą poilsio dieną šitą autobusą teko regėti net prieš 2 metus.
                                          Galbūt prieš 3 metus, kai 2014 m. važiavo 1G Kaziuko mugės savaitgalį.

Comment

Working...
                                          X