Parašė PredatorGTR
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[A14] Vilnius - Molėtai - Utena
Collapse
X
-
- 5 patinka
-
Parašė eigh Rodyti pranešimą
O tai čia dar yra intriga, ar tokie ženklai bus? Juk Lietuvos KET jis yra:
Protestantiški šiauriniai kaimynai išsprendė šį klausimą. Tas pats kelias Via Baltica. Jie kitur tokių ženklų nenaudoja tik 2+1. Būtų ir mums pavyzdys, arba lenkų pavyzdys iš DK50 kelio.
Comment
-
Mane, kas labiausiai jau erzina, kad bus pilna erelių matančių kelio susiaurėjimą į 1 juostą, spaudžiančių savo šharanus dugnais, paliekančius juodus debesis, kad tik spėt įšokt prieš važiuojančiuos normaliu greičiu ir tada pisant per stabdžius.
Kad taip pastoviai bus, aš įsitikinęs 100%
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MartynasT Rodyti pranešimąMane, kas labiausiai jau erzina, kad bus pilna erelių matančių kelio susiaurėjimą į 1 juostą, spaudžiančių savo šharanus dugnais, paliekančius juodus debesis, kad tik spėt įšokt prieš važiuojančiuos normaliu greičiu ir tada pisant per stabdžius.
Kad taip pastoviai bus, aš įsitikinęs 100%
Per daugelį metų pastebėjau, jog visi BMW, Audi ir Porsche Cayene durneliai, nesant kamerų pastoviai laksto ~20 km/h virš limito (bent tiek), tačiau ruožuose, kuriuose yra kameros, krenta kartais net iki 10 km/h žemiau limito. Taigi, pastačius greičio kameras tokiuose ruožuose būtų beveik 100 proc. išvengiama tavo aprašytų situacijų.
Comment
Comment