Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[A14] Vilnius - Molėtai - Utena

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė PredatorGTR Rodyti pranešimą

Aš paklausčiau, kokio velnio replikuoti jei nesigilini apie ką buvo diskusija
    Sugedo, sulūžo, nuleido ratą ir pnš. Kadangi olandai idiotai tai jie ramiausiai apvažiuos... mes gi kaip protingiausi... norim kopijuoti kitus, bet kadangi biedni, tai stengiamės taupyti. O po to stebimės kaip čia taip atsitiko, kad gavosi kaip gavosi...
    Taigi suprantu apie ką ta diskusija, net spėjau pašiepti, kad Lietuvoje vidury kelio tiesiog masiškai genda transportas (taip nepataisomai, kad negalima nuvažiuoti iki artimiausios įvažos). Dar juokingiau atrodo diskusija "o kas jeigu avarija" - žmonės ką tik žuvo, o jūs apie kažkokius apvažiavimus. O jeigu rimtai - kasmet būna ne vienas atvejis, kai autostradoje įvykus avarijai žmonės kreipiami per aplink, nes neįmanoma pravažiuoti. Net ir aštuonių juostų greitkelį paprastai galima užblokuoti.

Comment

Parašė eigh Rodyti pranešimą

O tai čia dar yra intriga, ar tokie ženklai bus? Juk Lietuvos KET jis yra:

Click image for larger version  Name:	516.jpg Views:	0 Size:	5,7 kB ID:	2207568
      Labai smulkus ženklas. Tinkantis greitėjimo juostai ar jos pabaigai žymėt, bet 2+1 kelio konfigūracijai reik didesnių ženklų.

Protestantiški šiauriniai kaimynai išsprendė šį klausimą. Tas pats kelias Via Baltica. Jie kitur tokių ženklų nenaudoja tik 2+1. Būtų ir mums pavyzdys, arba lenkų pavyzdys iš DK50 kelio.
      Click image for larger version  Name:	liuteronai yra liuteronai.jpg Views:	0 Size:	79,1 kB ID:	2207580

Comment

Mane, kas labiausiai jau erzina, kad bus pilna erelių matančių kelio susiaurėjimą į 1 juostą, spaudžiančių savo šharanus dugnais, paliekančius juodus debesis, kad tik spėt įšokt prieš važiuojančiuos normaliu greičiu ir tada pisant per stabdžius.
        Kad taip pastoviai bus, aš įsitikinęs 100%

Comment

Parašė MartynasT Rodyti pranešimą
          Mane, kas labiausiai jau erzina, kad bus pilna erelių matančių kelio susiaurėjimą į 1 juostą, spaudžiančių savo šharanus dugnais, paliekančius juodus debesis, kad tik spėt įšokt prieš važiuojančiuos normaliu greičiu ir tada pisant per stabdžius.
          Kad taip pastoviai bus, aš įsitikinęs 100%
          Avaringumo rizika - pats elementariausias sprendimas būtų suriaurėjimo ruožuose sumontuoti greičio kameras.
          Per daugelį metų pastebėjau, jog visi BMW, Audi ir Porsche Cayene durneliai, nesant kamerų pastoviai laksto ~20 km/h virš limito (bent tiek), tačiau ruožuose, kuriuose yra kameros, krenta kartais net iki 10 km/h žemiau limito. Taigi, pastačius greičio kameras tokiuose ruožuose būtų beveik 100 proc. išvengiama tavo aprašytų situacijų.

Comment

Turi tašką..

https://www.google.com/maps/@54.8650...oASAFQAw%3D%3D

Šitoj vietoj dažnai būna tokių situacijų, apie kurias kalbėjau praeitam poste. Tas pats kelias..

Comment

Parašė MartynasT Rodyti pranešimą
              Turi tašką..

https://www.google.com/maps/@54.8650...oASAFQAw%3D%3D

Šitoj vietoj dažnai būna tokių situacijų, apie kurias kalbėjau praeitam poste. Tas pats kelias..
              Skirtumas tame, kad iki remonto šitoj vietoj neaplenkęs fūros gali už jos važiuot iki pat Utenos. Kai kas kelis kilometrus bus galimybė aplenkt, turėtų ryškiai pagerėt situacija.

Aišku tam tikras kelių gaidelių kiekis liks. Tokių skraiduolių teko matyt ir Vokietijoj, ir Suomijoj. Deja tokia kaina taupant 2+2 kaštus.

Comment

Working...
              X