Infrastruktūros planavimas, skirtingai nei atrodo pačiam, yra čiut čiut sudėtingesnis procesas, negu pažiūrėjimas į žemėlapį porai sekundžių ir idėjos sugalvojimas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[A16] Vilnius - Trakai - Prienai - Marijampolė
Collapse
X
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąBeje, gal apsimokėtų ir kažką tokio padaryti?:
- nutiesti baltas atkarpas
- panaikinti arčiau Trakų esantį viaduką (nereikalautų remonto išlaidų), paliekant dešiniuosius posūkius?
- 1 patinka
Comment
-
Logiška, daug kuo pritariu.
Dėl Giraitės gatvės vietoje mano siūlytos atkarpos - minusas tas, kad tada gyventojai gaus tranzitinį eismą. Iš kitos pusės, gal jis bus nedidelis ir iš tiesų mum kaip šaliai reikėtų stengtis taupyti ir neperspausti su infra ypač tokiose situacijose tad Giraitės atgaivinimas duotų dvigubą naudą: ir sutaupyta infrai su jos remonto kaštais ateityje, bei gyventojai gautų geresnę infrą.
Dėl viadukų. Tai matomai gausis trys viadukai šioje atkarpoje. Truputi ne per didelė prabanga ir mes neturime kur pinigų dėti infrai ir jos paskui išlaikymui?
Mano variante vietoje 3 viadukų būtų 1.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąLogiška, daug kuo pritariu.
Dėl Giraitės gatvės vietoje mano siūlytos atkarpos - minusas tas, kad tada gyventojai gaus tranzitinį eismą. Iš kitos pusės, gal jis bus nedidelis ir iš tiesų mum kaip šaliai reikėtų stengtis taupyti ir neperspausti su infra ypač tokiose situacijose tad Giraitės atgaivinimas duotų dvigubą naudą: ir sutaupyta infrai su jos remonto kaštais ateityje, bei gyventojai gautų geresnę infrą.
Dėl viadukų. Tai matomai gausis trys viadukai šioje atkarpoje. Truputi ne per didelė prabanga ir mes neturime kur pinigų dėti infrai ir jos paskui išlaikymui?
Mano variante vietoje 3 viadukų būtų 1.
]
O dėl geležinkelio viaduko išnaudojimo aplinkeliui reiktų žiūrėt kokia situacija su karjeru. Tiek teisinė, tiek reljefo.
- 4 patinka
Comment
Comment