Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Šiaurinė gatvė Vilniuje. Pašilaičiai-Šeškinė-Žirmūnai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė galas_piktžolėms Rodyti pranešimą

gal dėl to niekas ir nenori gyventi Vokietijoje
    Gal pasikeiskit username į galas_melui.
    daugiausiai turinti gyventojų ES, ir populiacija tik didėja. https://www.thestepstonegroup.com/wp...p-1024x576.png

Comment

Apie Vokietiją prašom diskutuoti kitur.

Comment

Parašė mantasm Rodyti pranešimą

Ties Baltupiais (kur turbūt ir bandė privažiuot Gintė?) panašiau į kažkokį melioracinį griovį. O Baltupių/Cedrono tvenkinys irgi toli nuo būsimo kelio. Jei kas ten ir trukdo ramiai poilsiui - ir taip užtenka Kalvarijų gatvės triukšmo....
        Štai ką ir reikėjo įrodyti. Jau dabar Baltupių tvenkinys šalia Kalvarijų gatvės ne pati ramiausia vieta poilsiui. Tai pagalvokite apie Šeškiuką dabar ir kas ten būtų nutiesus tranzitinę miesto gatvę.

Comment

Parašė Zefyras Rodyti pranešimą

Štai ką ir reikėjo įrodyti. Jau dabar Baltupių tvenkinys šalia Kalvarijų gatvės ne pati ramiausia vieta poilsiui. Tai pagalvokite apie Šeškiuką dabar ir kas ten būtų nutiesus tranzitinę miesto gatvę.
          Dėl to ir sakoma, kad reiktų kažkaip ją pridengt.

Comment

Parašė Zefyras Rodyti pranešimą

Nieko nebūtų, kaip nėra ir prie Cedrono.

Comment

Truputį kvaila lygint vieną iš most advanced technologiškai pažangių šalių (kad ir su visais jų minusais) su kolūkine Lietuva, kur svarbu kiekvienam kiekvieną apipist ant kelių centimetrų asfalto dangos, kad įsidėt į kišenę savo dalį, o po kelių metų vėl liaudis turi važiuot per banguojantį, vėžėm einantį kelią.

Comment

Nei tas, nei tas negalioja Šiaurinei gatvei. Tiesiog iki šiol nesutariama, kokia ji turi būti.

Comment

Iki šiol nesutariama, nes “svarbu kiekvienam kiekvieną apipist ant kelių centimetrų asfalto dangos, kad įsidėt į kišenę savo dalį …” ! Čia kiek su ironija ..
                  Paskutinis taisė Armae; 2025.06.30, 16:10.

Comment

Parašė spekas Rodyti pranešimą
                    Šiek tiek perspektyvos Lietuvos piliečiams kai šie 30+ metų negeba nutiesti kelio lygumomis:
                    O man tai panašu į vieno prietrankos trokštamą linijinį parką.

Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                    Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė MartynasT Rodyti pranešimą
                      Truputį kvaila lygint vieną iš most advanced technologiškai pažangių šalių (kad ir su visais jų minusais) su kolūkine Lietuva, kur svarbu kiekvienam kiekvieną apipist ant kelių centimetrų asfalto dangos, kad įsidėt į kišenę savo dalį, o po kelių metų vėl liaudis turi važiuot per banguojantį, vėžėm einantį kelią.
                      That's not exactly the point : ). Net nereikia pilnai pritraukti kompetencija ir veiklumu prie japonų - užtektų dalinai, kokios1/10, to ko reikia įgyvendinti tokiam projektui kaip Japonijoje. Mes kalbame apie asfalto liejimą lygumoje...
                      Tai ir iliustruoja situacijos absurdiškumą, kuomet 30+ metų (atleidžiame sovietmetį) nesugebama lyguma nutiesti Europos sostinei taip reikalingos gatvės...

O dėl varkių - tai jie nesugeba net varkių prastumti. O čia yra, manau, gera proga prastumti varkę. Dėl manęs, tegu jau nuo kokių 100 mln pasiima į kišenę 10 mln ir turim gatvę, o ne smaukomės lygioje vietoje nuo gimimo iki mirties.
                      Paskutinis taisė spekas; 2025.07.05, 15:35.

Comment

tokie ir renka visokius zuokus, nu nes "vagia bet ir daro".

Comment

Forumo moderatoriau,
                          Jei jau trinate mano atsiliepimą į postą, kuriuo nachališkai bandoma iškraipyti mano poziciją, tuomet būtų teisinga ištrinti ir kaltintojo pranešimą.

O savo poziciją galvojau ar verta aiškinti ir priėjau išvados, kad neverta, nes:
                          1. Kas gaudosi teksto prasmėje, tas suprato ką aš pasakiau.
                          2. Kas nesigaudo - visada gali išsakyti abejones ir tuomet laisvai patikslinčiau.
                          3. Kas nesigaudo, ar apsimeta, kad nesigaudo ir nenustygsta vietoje be blogos valios - nėra prasmės patikslinti ką norėjau pasakyti, nes tokio veikėjo tikslas yra ne tas. O pradėti ''diskutuoti'' su taip besielgiančiais veikėjais būtų klaida iš mano pusės, nes pradėčiau žaisti žaidimus, kurio vienas iš tikslų yra išprovokuoti reakciją.
                          PS.
                          Ir tai yra ne pavienis atvejis, kurį būtų galima traktuoti kaip klaidą ar panašiai, o sistemingas veikimas besitęsiantis kelis metus.
                          Paskutinis taisė spekas; 2025.07.14, 10:31.

Comment

Parašė spekas Rodyti pranešimą
                            Forumo moderatoriau,
                            Jei jau trinate mano atsiliepimą į postą, kuriuo nachališkai bandoma iškraipyti mano poziciją, tuomet būtų teisinga ištrinti ir kaltintojo pranešimą.

O savo poziciją galvojau ar verta aiškinti ir priėjau išvados, kad neverta, nes:
                            1. Kas gaudosi teksto prasmėje, tas suprato ką aš pasakiau.
                            2. Kas nesigaudo - visada gali išsakyti abejones ir tuomet laisvai patikslinčiau.
                            3. Kas nesigaudo, ar apsimeta, kad nesigaudo ir nenustygsta vietoje be blogos valios - nėra prasmės patikslinti ką norėjau pasakyti, nes tokio veikėjo tikslas yra ne tas. O pradėti ''diskutuoti'' su taip besielgiančiais veikėjais būtų klaida iš mano pusės, nes pradėčiau žaisti žaidimus, kurio vienas iš tikslų yra išprovokuoti reakciją.
                            PS.
                            Ir tai yra ne pavienis atvejis, kurį būtų galima traktuoti kaip klaidą ar panašiai, o sistemingas veikimas besitęsiantis kelis metus.
                            Apie ką čia ir kas buvo toje žinutėje? Čia kur apie sieną nuo cunamio? Tai ji perkelta.

Comment

Working...
                            X