as blaivas prie vairo nesedu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eismo kultūra ir saugumas Lietuvos keliuose
Collapse
X
-
Vakar važiuodamas Kaune po 22.00 valandos pastebėjau daug mirksinčių oranžine spalva šviesoforų. Mano nuomone dėl eismo saugumo turėtų visą parą veikti šviesoforai, ypač tose gatvėse kuriose viena kryptymi yra daugiau negu viena eismo juosta. Juo labiau, kad po 22.00 valandos Kauno mieste dar pakankamai daug automobilių važinėjančių. O kaip yra užsienyje ar išjunginėjami šviesoforai naktimis? Man čia kažkoks sovietinis paveldas atrodo likęs, kas yra sutaupoma sumažėjusio saugumo atžvilgiu?AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Nežinau, ką daryti. Vėl Žirnių gatvėje fūra su rusiškais numeriais lėkdama antra eile mane, važiuojantį leistinu 80 greičiu pirma eile lenkė, paskui priekyje jo važiuojančiam pristabdžius metėsi į mano eilę taip, kad jei nebūčiau staigiai stabdęs garantuotai kliudytų. Turiu registratoriaus įrašą, bet ar tai ką nors duos, nes gi tai užsienietis, o su tokiais mūsų policija nemoka tvarkytis visiškai.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąNežinau, ką daryti. Vėl Žirnių gatvėje fūra su rusiškais numeriais lėkdama antra eile mane, važiuojantį leistinu 80 greičiu pirma eile lenkė, paskui priekyje jo važiuojančiam pristabdžius metėsi į mano eilę taip, kad jei nebūčiau staigiai stabdęs garantuotai kliudytų. Turiu registratoriaus įrašą, bet ar tai ką nors duos, nes gi tai užsienietis, o su tokiais mūsų policija nemoka tvarkytis visiškai.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąNežinau, ką daryti. Vėl Žirnių gatvėje fūra su rusiškais numeriais lėkdama antra eile mane, važiuojantį leistinu 80 greičiu pirma eile lenkė, paskui priekyje jo važiuojančiam pristabdžius metėsi į mano eilę taip, kad jei nebūčiau staigiai stabdęs garantuotai kliudytų. Turiu registratoriaus įrašą, bet ar tai ką nors duos, nes gi tai užsienietis, o su tokiais mūsų policija nemoka tvarkytis visiškai.
Comment
-
Parašė sv-x-as Rodyti pranešimągrizus vasaros atostogu namo norom nenorom pradedi keikti musu tautieciu vairavimo kultura. tragedija. vienintele iseitis yra deti vidutinio greicio kameras visuose pagrindiniuose keliuose ir dar daugiau didinti baudas.
Comment
-
Parašė sv-x-as Rodyti pranešimągrizus vasaros atostogu namo norom nenorom pradedi keikti musu tautieciu vairavimo kultura. tragedija. vienintele iseitis yra deti vidutinio greicio kameras visuose pagrindiniuose keliuose ir dar daugiau didinti baudas.
Comment
-
Parašė Briedis Rodyti pranešimąGalima įrašą peržiūrėt?
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
Na neveikia tas baudų didinimas. Nachalams tai tik b... ilgėja proporcingai pažeidimo vertei. O kokios dievobaimingos meterėlės tik dar labiau ima bijoti ir dar labiau didina santykinį greičių skirtumą tarp eismo dalyvių, t.y. greičių skirtumas tarp dviejų transporto priemonių kartais pasiekia ir kokius 50km/h - o tai jau automatiškai daug pavojingiau, nei jei abu viršytų greitį po kokių 20 km/h. Bet dėl kamerų sutinku. Laikas būtų įjungt bent kelias. Kiek pristatyta voratinkliais apugusių - jau net nepristabdo prie jų niekas.
Comment
-
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
As nekalbu baudu didinima ten 20 ar 30 euru. Daryti baudas tokias kaip pvz Norvegijoje. 20 ar 30 virsyji ir is kart milziniska bauda ir teisiu atemimas keliems menesiams. Galima ir dar ziauriau, jei girtas vaziuoji konfiskuojamas automobilis nepriklausomai tavo jis ar ne. Tikrai butu pozityvus pokytis manau.
Studentas
Comment
-
Parašė sv-x-as Rodyti pranešimąAs nekalbu baudu didinima ten 20 ar 30 euru. Daryti baudas tokias kaip pvz Norvegijoje. 20 ar 30 virsyji ir is kart milziniska bauda ir teisiu atemimas keliems menesiams. Galima ir dar ziauriau, jei girtas vaziuoji konfiskuojamas automobilis nepriklausomai tavo jis ar ne. Tikrai butu pozityvus pokytis manau.
Atims teises - kiek jau važinėja be teisių? Ir tokiame Vilniuje be šansų būti sustabdytam išskyrus naktį penktadienis-šeštadienis ir abu savaitgalio rytus.
Norvegija tikrai nėra ta šalis kur galima semtis eismo organizavimo išminties. Vien ko verta jų "dešinės rankos taisyklė".
Comment
-
Parašė Fulgur Rodyti pranešimą
Tai niekur neveda.
Atims teises - kiek jau važinėja be teisių? Ir tokiame Vilniuje be šansų būti sustabdytam išskyrus naktį penktadienis-šeštadienis ir abu savaitgalio rytus.
Norvegija tikrai nėra ta šalis kur galima semtis eismo organizavimo išminties. Vien ko verta jų "dešinės rankos taisyklė".
O kodel Norvegijos taisykles blogos jei patiems zmonems baudos kandziojasi ir dauguma vairuoja tvarkingai.
Taip visada bus tu kurie vazineja be teisiu , bet yra ir dalis visuomenes, kuriu darbas reikalauja teisiu ir jie bijos jas prarast.Studentas
Comment
-
Ačiū J.U. Labai gera tema sukūrėt. Aš irgi panašią temą norėjau sukurti su video vaizdais, bet manau, kad užtenka ir tavosios. Turiu nemažą video archyvą apie mūsų vairavimo kultūrą. Prašymas kolegų, ar kas gali patarti (programėlė), kaip uždengti „Eismo erelių“ numerius, kad su jais dėl „privatumo“ nereiktu aiškintis teismuose.
Vaizdelis užfiksuotas prieš daugiau, kaip 3 metus prie Kauno. Nustebau, kad dar posūkio lemputę įjungė.
Paskutinis taisė AutoLiet; 2017.08.01, 17:13.
Comment
-
Parašė Fulgur Rodyti pranešimą
Tai niekur neveda.
Comment
Comment