Parašė eigh
Rodyti pranešimą
Nesvarbu kokiu greičiu važiuoju, man nesunku keletą kartų persirikiuoti. Ir nesvarbu kokiu greičiu važiuoju, stengiuosi važiuoti pirma juosta, taip kaip tasyklės ir sako, laikytis dešinės pusės.
Va būtent tiek komfortas tiek saugumas yra pažeidžiamas kai antraeilininkai važiuojantys 110 ir besijaučiantys laaaabai teisūs nesirikiuodami dešiniau stabdo eismą taip mažindami kitų eismo dalyvių komfortą ir saugumą. Prieš porą savaičių teko važiuoti iš Klaipėdos, tai didžiąją dalį kelio antra juosta eismas vyko max 120, kartais 110 o pirma juosta buvo tuščia.
Dar blogiau kai tokie staiga iš pirmos juostos neria į antrą nes jam reikia apsilenkti prieš jį važiuojantį ir nesvarbu kokiu greičiu tu važiuoji jis sugalvojo ir neria tau prieš nosį ir toliau savo greičiu važiuoja. Logika turėtų būti tokia, kad jai jau nori apsilenkti - lenk bet mynk tiek kiek galima o ne stabdyk antros juostos eismą.
Aš nesakau, kad važiuoju kaip noriu, važiuoju pagal taisykles, bet man juokinga matyti krūvą forumo teisuolių kurie čia teisia, vadina gaideliais, auklėja kelyje nepraleisdami ir t.t. kitus kurie greičiau važiuoja už juos.
Comment